Kui kiiresti sa SMSid?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanuritele mõeldud mobiiltelefon Emporia Telecomilt.
Vanuritele mõeldud mobiiltelefon Emporia Telecomilt. Foto: AFP / Scanpix

Eile anti New Yorgis avalöök LG Mobile Worldcup 2010, kus selgitatakse välja maailma kiireimad SMS-i saatjad.


Siiamaani on numbrilisel klahvistikul olnud kiireim Indoneeisa võsitkond, kus tipptulemuseks näidati 306,416 vajutust minutis. QWERTY-klaviatuuril saavutas parima tulemuse Lõuna-Korea võistkond 356,974 vajutusega minutis.

«Nägime esimesel LG Mobile Wordlcupil, kui võimsaks suhtlusvahendiks mobiiltelefonid on saanud,» ütles LG Electronics Mobile Communication president ja tegevdirektor dr Skott Ahn. «Meie eesmärk selle võistlusega on näidata, kuivõrd homogeensed on digiajastul üles kasvanud noored ning tehnoloogia abil muutuvad inimesed pigem lähedasemaks, kui eemalduvad üksteisest,» lisas Skott Ahn.

LG Mobile Worldcup toimub juba kolmandat korda. Sel aastal võistlevad omavahel Argentiina, Austraalia, Brasiilia, Kolumbia, India, Indoneesia, Itaalia, Jaapan, Korea, Maroko, Portugal, Singapur, Lõuna-Aafrika, Filipiinid, USA, Venetsueela ja Vietnami meeskonnad.

Selle aasta võistlus sisaldab mitmeid uusi elemente – näiteks tutvustatakse kasutajatele LG Text Ed programmi, mis jagab hulgaliselt infot vastutustundliku mobiiltelefoni kasutamise osas.

Rohkem infot LG Mobile Worldcup World Championshipi kohta leiab www.lgmobileworldcup.com.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles