Tantsupeo viimasel etendusel tehti abieluettepanek

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupidu Kalevi staadionil Tallinnas.
Tantsupidu Kalevi staadionil Tallinnas. Foto: Erik Prozes

Tantsupeo viimasel etendusel laskus üks rahvatantsijatest ühele põlvele ja palus oma neiu endale naiseks.

Pühapäeval, viimasel tantsupeo etendusel märkasid ilmselt paljud pealtvaatajad, kuidas sinises kuues noormees laskus ühele põlvele ja tegi abieluettepaneku. Ka Facebookis jagati noormehe üleskutset, kus paluti ühendust võtta neil, kes hetke kuidagi jäädvustada olid suutnud. Nimelt olla kihlatute endi emotsioonid nii üleval, et eriline hetk unustati jäädvustada.

Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse juhataja Aet Maatee sõnul juhtub ootamatuid asju alati ning pärast pidu sünnib tavaliselt ka palju lapsi. «Ka sel korral oleks üks beebi peaaegu lauluväljakul sündinud,» rääkis Maatee.

Seda, kuivõrd tihti või missuguseid olukordi täpsemalt ette on tulnud, Maatee öelda ei osanud. «Konkreetselt praegu ei meenu ja ega me mingisugust nii-öelda nimekirja ka ei pea,» lausus juhataja. «Peo ajal on emotsioonide kõrghetk ja siis tuleb selliseid asju kindlasti ette,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles