Eesti Iluduskuninganna 2014: võistlustulle lisandusid veel kolm kaunitari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
 Juba 24. aastat korraldab Sixtina ja Tiina Jantson Eestis iludusvõistlusi. Eesti Miss Modell, Eesti Miss Bikiini, Miss Globe Estonia, Miss FinEst, Eesti Miss Teini, Missis Estonia on väike loetelu paljudest võistlustest, millede võitjad edukalt esindanud Eestit arvukatel maailma iludusvõistlustel.

Teist aastat järjest on koondatud mitmed võistlused ühise nime Eesti Iluduskuninganna alla, mille finaal toimub Õllesummeri neljal õhtul. Igal päeval on erinev programm, kus selgitatakse välja erinevate tiitlite võitjad: 9. juulil Miss Bikini, 10. juulil Miss Modell, 11. juulil Miss FinEst Estonia ja 12. juulil Eesti Iluduskuninganna 2014.

Tantsuprogrammi võistlusvoorude vahele pakub igal päeval SIXTINA showtrupp Sir N.

ELU24 lugejad saavad otsustada, kellest saab PUBLIKU MISS. Selleks on vaja lihtsalt hääletada neidude piltide põhjal enda lemmiku eest.

Alates tänasest ilmuvad iga päev tutvustavad fotod kandidaatidest ja reportaaž 09.07.-12.07. toimunust kohapealt.

Eesti Iluduskuninganna 2014 valimiste show-programm toimub igal õhtul 19.00-20.00 Õllesummeri G-Shock Lounge´s II korrusel. Ootame vaatama!

Võistlustulle lisandusid veel kolm kaunitari, kes end pikemalt videos tutvustavad: Maarja-Liis Reilson, Maarja Randmaa ja Marie Helene Greitsas.
Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles