Ansambel Outloudz lõpetas tegevuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Für Elise»– Traffic | Stig Rästa, Silver Laas
telefonihääletuse number 900 7002
Trafficule on tänavune «Eesti laul» juba kolmas kord. «Für Elise» on bändi juhi Silver Laasi sõnul parim lugu, mis nad eales on kirjutanud. Eks näis, mida arvab sellest publik. Viimati oli Traffic võidule üpris lähedal 2009. aastal, kui looga «See päev» saadi Urban Symphony «Rändajate» järel 2. koht.
«Für Elise»– Traffic | Stig Rästa, Silver Laas telefonihääletuse number 900 7002 Trafficule on tänavune «Eesti laul» juba kolmas kord. «Für Elise» on bändi juhi Silver Laasi sõnul parim lugu, mis nad eales on kirjutanud. Eks näis, mida arvab sellest publik. Viimati oli Traffic võidule üpris lähedal 2009. aastal, kui looga «See päev» saadi Urban Symphony «Rändajate» järel 2. koht. Foto: Karli Saul / Arno Saar / Õhtuleht

Kitarrist Stig Rästa rääkis  Raadio 2 saates «Suveraadio», et ansambel Outloudz on praeguseks ühise muusika hüljanud ega tegutse enam.

«Ma ei ole seda veel kuskil eriti rääkinud, aga Outloudz vist nagu tegelikult ei tegutsegi enam,» vahendab hetkel ansamblis Traffic tegutseva muusiku Stig Rästa sõnu portaal Menu.

Stig rääkis veel, et bändi liige Ago läks Ameerikasse, kirjutas maailma number ühe hiti ja Robi sai isaks.

Otseselt laiali pole siiski bänd läinud, aga hetkel lihtsalt enam ei tegutseta.

Trafficus naudib kitarrist seda, et ta ei pea olema ansambli frontman ning saab rahulikult kõrval tegutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles