Tsirkus jätkub! Underworldi looja DJ Darren Emerson sel reedel Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cirque Le Privé
Cirque Le Privé Foto: Klubi Privé

Sel reedel jätkub kuu aega tagasi skandaalse avapaugu saanud üritus Cirque Le Privé. Samal päeval väisab Tallinna vanalinnas asetsevat klubi Privé maailmakuulsa Underworld’i ametlik DJ Darren Emerson.

«Ligi 30 aastat esinenud, veits krõbedama muusika innovaator, Underworld’i looja ning kahe plaadifirma boss DJ Darren Emerson on tänapäevani elektroonilises muusikas mõjukas tegelane. Meil on hea meel teda võõrustada sel reedel klubis Privé,» kirjeldab esinejat Club Privé omanik Kuno Tehva.

Juba 18-aastaselt sukeldus Darren Emerson suurde muusikaärisse, luues bändi nimega Underworld. Underworld müüs kümneid plaatinum tasemel (üle 500 000 plaadi) singleid ja albumeid – lugusid nagu Born Slippy, Cowgirl jpt armastavad inimesed üle maailma. Darren on teinud koostööd artistidega nagu Sasha, Depeche Mode, Björk ja The Chemical Brothers ning on avaldanud kõrgelt hinnatud mix-kogumikke plaadifirmade Global Underground, Cream ja Underwater alt.

Kuu aega tagasi, 13ndal ja reedel, alustas klubi Privé iga kuu teisel reedel toimuvat Cirque Le Privé üritust, mille märksõnaks on erutav friikide tsirkus. Inspiratsiooniks on loomulikult tõeliselt legendaarsed Vibe üritused Tallinnas ning tänapäevased tehnoloogilised lahendused. Üritusel on üle 20 esineja.

Lisainfo Facebookis ja eelmise peo meeleolukas galerii SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles