Galvanic Elephantsi uus muusikavideo räägib nelja tüdruku omavahelisest ebatervest suhtest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«We Are Together» on kolmas singel Galvanic Elephantsi kevadel ilmunud debüütalbumilt «Mosaic»
«We Are Together» on kolmas singel Galvanic Elephantsi kevadel ilmunud debüütalbumilt «Mosaic» Foto: Kaader videost

«We Are Together» on kolmas singel Galvanic Elephantsi kevadel ilmunud debüütalbumilt «Mosaic». Lugu inspireeris seltskonda Allfilmi inimesi jäädvustama pala ka liikuvasse pilti, mille tulemusena valmis video.

«Mõnikord on osa lugudega nii, et sa kuulad seda ja see tekitab mingi seletamatu pakitsuse või äratundmise sinu sees ning see omakorda formuleerub piltideks. Seda lugu kuulates tekkis mingi keeruline emotsioonide rägastik, kus helge ja armas seguneb sarkasmiga. Meie eesmärk selle videoga oli seda tunnet edasi anda läbi inimestevahelise suhtluse. Kui sa vaatad, kuidas üks noor ilus graatsiline neiu teeb midagi julma, siis see tekitab mingit vastupandamatut uudishimu,» selgitab režissöör Helen Takkin.

Video lugu on inspireeritud 1989. aasta filmist «Heathers» ja räägib nelja tüdruku omavahelisest ebatervest suhtest, kus loo peategelane on veidi endasse sulgunud allajääja, kes üritab kuuluda gruppi ning imetleb grupi liidrit. Kahjuks käituvad aga teised neiud temaga kui mänguasjaga, kelle kiusamisega nad oma meelt lahutavad, ning peategelane seisab otsuse ees, kas astuda välja sellest armastuse-vihkamise suhtest ja jätta oma sõbrad seljataha või vaikselt edasi kannatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles