Ansamblil Trad.Attack! ilmus uus ja ilus singel, mis on tehtud vanast loitsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Trad.Attack!, Sandra Sillamaa
Ansambel Trad.Attack!, Sandra Sillamaa Foto: promo

Trad.Attack! avaldas esimese loo «Kuukene» oma paari nädala pärast ilmuvalt EP-lt ehk lühialbumilt.  «Kuukene» on vana loits, millega pöörduti Kuu poole, et Kuu annaks kehale noorust ja jõudu.

EP salvestati juunis Tallinnas Roundsound stuudios, lõppviimistlus valmis Soomes.  EP esitlus toimub Viljandi pärimusmuusika festivalil, kus Trad.Attack! annab kaks kontserti: reedel, 25.07 kell 16.00 Aida suures saalis ja laupäeval öösel 01.00 Muuseumi hoovis - R2 etnokonservid esitlevad: Trad.Attack! + DJ-d Don Erikson/Daysleeper/Ringo Ringvee.

Trad.Attack! esineb ka Positivus Festivalil.

Trad.Attack! on värske koosseis Eesti muusikamaastikul, kes tegi oma eduka debüüdi 2014. aasta Tallinn Music Week'il. Helen Sildna (TMW peakorraldaja): «Trad.Attack! on ikka sellised mõnusad tulekerad, nagu värske greibimahl või midagi sellist, tõmbavad elu käima, igal hommikul võiks olla.»

Ansambel on inspireeritud oma aja superstaaridest, Eesti rahvalaulikutest ja pillimeestest, keda on muusika saatnud tööl, kodus ja pidudel. Nad toovad need muusikud helisalvestiste näol ka endaga koos lavale.

Trad.Attack! koosneb kolmest kaunist, energilisest ja üllatusi täis muusikust - Sandra Sillamaa (eesti torupill, parmupill, saksofon, hääl), Jalmar Vabarna (kitarr), Tõnu Tubli (löökpillid). Trad.Attack!'i masterplaan on mängida igas maailma riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles