Elu24 loosib kaks VIP-kutset kahele linna kõige lõbusamale peole BAILE-bon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon GOLD hiilgas ööklubis Teater
BAILE-bon GOLD hiilgas ööklubis Teater Foto: Music Factory

Linna kõige lõbusamal pidu BAILE-bon kutsub kõiki taas osa saama tõelisest karnevalimeeleolust!

Reedel, 11.juulil toimub taas ööklubis Teater üritustesarja BAILE-bon ICE - see on värvide, kaasahaaravate rütmide ja avatud tunnete puhang!

Ei ole tähtis kas Te oskate tantsida või mitte – BAILE-bon on latiinopidu, kuhu võib tulla igaüks ja sukelduda tõelisse peokeerisesse!

Ärge laske mööda võimalust osa saada kuumast Ladina-Ameerika energiast!

Uuenduse läbinud linna lõbusaim pidu BAILE-bon soovib , et see pidu oleks veelgi lõbusam ning toob nüüdsest rahva sekka show-d tegema kuumad trummarid, kelle osavas trummimängus saavad kaasa lüüa ka kõik külalised ise, ning kogu seda palavust tulevad samal ajal jahutama spetsiaalselt selleks õhtuks tellitud abilised ekstrasuurte palmipuust lehvikutega, kelle abiga saate nautida tõelist karnevaliatmosfääri!

Külalisi ootab ees:
•    Pidu kahes saalis
•    Peasaalis toob kõige kaasakiskuvamad vene- ja latiinorütmid Teieni resident DJ Bell ning tantsuõpetuse ja -show kogemustega õpetaja Jorge Hinojosa (Ecuador) tantsukoolist.
•    Väikeses saalis eheda salsamuusika DJ Guy Raphael (USA) ja Salsa, Chachacha, Bachata, Merengue'i tantsuõpetus proffidelt: tüdrukute tantsutrupist Boom-Shakalaka (Soome+Venemaa).
•    Silmailu pakuvad latiino Go-Go tantsijad
•    Nüüdsest peol saadaval ka nikotiinivabad GRAND SISHA vesipiibud.

Laudade broneerimise info SIIN või  +372 50 24262,  gert@musicfactory.ee
Pidu kestab 23:00-05.00
Pilet 15 eurot, naised esimene tund (23:00-00.00) sooduspilet 10 eurot, klubi Teater Platinum kaardiga sissepääs koos kaaslasega tasuta!
Vaata lisaks SIIT.

Elu24 loosib kaks VIP-pileti kahele! Selleks, et võita,  saada kiri märksõnaga BAILE-BON aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid peole saama!

Ole kursis ka ELU24 uudistega Facebookis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles