Vallatu Vene pidu Babulja tõi taas lõbutsema ohtralt kaunitare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõbus pidu vanaema juures oli sel korral eriti vallatu. Möödunud laupäeval 28.juunil toimus Lounge Deja Vu's järjekordne Babulja üritus, kus tore vanaema ootas taaskord kõiki endale külla. Pidu, mis on populaarne ja armastatud nii eestlaste kui ka eestis elavate välismaalaste seas, oli taas suurejooneline ning vene pidudest kõige glamuursem.

Kell üheksa alanud Babulja sai kohe alguses hoo sisse ning sealne show koos kaunite Babulja tantsijatega küttis maja lausa kuumaks. Temperament ja külluslikud lauad on Babulja märksõnad, ning nagu alati, tekitasid need täpselt õige meeleolu, et hommikuni pidutseda ja jalga keerutada.

Nagu õigele vene peole kohane, olid omal kohal külm viin, sakuska valik ning loomulikult võluvad naised ja just see kõik muudab peo niivõrd kütkestavaks, et publikut oli palju ning pidu ei tahtnud kuidagi lõppeda.

Vallatu Babulja ürituse raames saab taas vanaemale külla tulla juba juuli viimasel laupäeval.

Sel reedel ootab Lounge Deja Vu aga kõiki põnevale Hair Fashion Showle, kus tähistatakse uue poe Lookstore avamist ning tutvustatakse uusi juuksetrende Marina Modina poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles