Kaunid moeinimesed vallutasid taas Lounge Deja Vu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 27.06 algusega 21.00 vallutas mood Lounge Deja Vu, kui sealsel DiModa üritusel jõudis vaatajateni Diana Kurvese kevad-suvi 2014 kollektsioon.

Diana Kurves on naisteriideid disaininud juba aastast 2005. Diana teab rääkida, et vaieldamatud klientide lemmikud on erinevate kangastega kokku sobitatud jakid ja kleidid.

Seekordse kevad-suvi 2014 kollektsiooni märksõnadeks on ülim naiselikkus, värsked suvised lilled, säravad värvid ja lopsakad volangid.

Kogu see särav kollektsioon jõudis  inimesteni Lounge Deja Vu kodumaise üritustesarja DiModa raames.

Üritus, mis hakkas kell üheksa, hõlmas endast põnevat moeshowd nii lounge'i esimesel korrusel poodiumil, kui ka terrassil, suviselt erilist õhkkonda ning pidu varaste hommikutundideni, mida hoidis  parima muusikaga käimas DJ Kaido Kaasik. Meeli sai läbi öö kostitada suvise kokteilimenüüga, mis on tulvil põnevatest ja maitsvatest kokteilidest ja toitudega tallekarreest sushini.

Kaunis preili Kurves teeb tellimustöid ning tema toodetega saab tutvuda A.G.A.N's, Rotermannis, Mustika Keskuses ja Namaries,Müürivahe 21. Suvel võib noort naisterahvast leida aga Pärnu Port Arturi Moeturult.

Lounge Deja Vu ootab kõiki juba sel reedel kell 21.00 algavale last Hair Fashion Show by Marina Modina üritusele, mis on täis stiili, moodi ja lõbu.

Täpsem info ürituse ja laudade reserveerimise kohta kodulehelt või facebooki ürituse lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles