Rakveres avati meeleolukas teatrifestival Baltoscandal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 2. juulil kell 16 avati Rakvere keskväljakul 13. rahvusvaheline teatrifestival Baltoscandal.

Baltoscandali avas Tuli ning festivali esimeseks etenduseks oli pärast avamist «Atlas Rakvere», mille lavastajaks Portugali lavastajateduo Ana Borralho ja João Galante. Laval oli lausa sadakond eri vanuses ja eri elukutsega läänevirumaalast, kes ütlevad, mis neil hingel, mis neid häirib.

Lisaks neljateistkümnele lavastusele etenduskunstnikelt kogu maailmast on Baltoscandali programmis Henri Hüti ja Evelyn Raudsepa näitus «Nimetuse võimalikkusest: Kaardil», välinäitus «Kilomeeter Skulptuuri», muusikaline improvisatsioon Guerilla Impro, kohtumised Baltoscandali esinejatega ja traditsiooniline jalgpallimatš küünikute ja romantikute vahel.

Festivalile viivad Tallinnast ja festivalilt toovad Tallinnasse Go Busi bussid. Tasuta buss väljub 2.- 5. juulini Tallinnast hotell Shnelli eest (Toompuiestee 37, Balti jaama kõrval) ja Rakverest teatri hoovist peale viimase etenduse lõppu.

Vaata galeriist, meeleoluka teatrifestivali avamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles