Staarnoorhärrad põrutasid Roskildesse rokkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarnoorhärrad asusid Roskilde festivali poole teele
Staarnoorhärrad asusid Roskilde festivali poole teele Foto: Tuborg Music

Juba homme algab Taanis Roskildes üks Euroopa suurimaid ja vanemaid muusikafestivale, mil nimeks Roskilde festival. Paljude eestlaste seas asusid täna ühtse gängina Taani poole teele ka Karl-Kristjan Kingi (Outloudz), Joosep Järvesaar (end. Bedwetters, festivali Grind eestvedaja), Karl-Erik Taukar (kelle singel «Vastupandamatu» tõusis just Sky Plusi edetabeli esikohale), Kristjan Oden (maailmakuulsa Põlva poistebändi Winny Puhh trummar) ja Lauri Pedaja (staarjuuksur).

Roskilde festivali peasponsor Tuborg viis sel kevadel Eestis läbi fotovõistluse, milles osalenute seast loositi peaauhinnana välja VIP-tripp neljale inimesele festivalile. Ka loosimise võitnud Maksim oma kolme sõbraga ühineb tuntud eelmainitud seltskonnaga.

Roskilde festivali tänavuste esinejate seas on The Rolling Stones, Arctic Monkeys, Major Lazer, Drake, Outkast, Deftones, Interpol jne. Festival toimub lõuna-Taanis Roskilde linna lähistel aastast 1971. Eelmisel aastal külastas festivali 75 000 inimest.

Elu24 hoiab silma peal, kuidas staarhärrade meeleolukas reis mööda saadetakse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles