Eesti suurim bassimuusika sariüritus Grind viib Wilkinsoni ja Kove'i Pärnu randa rajule peole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wilkinson
Wilkinson Foto: promo

Eesti suurim bassimuusika sariüritus Grind tuleb taas suvepealinna Pärnusse, et maha pidada selle suve kõige bassisem rannapidu Beach Grind.

Beach Grindi peaesinejaks on Wilkinson, kes juba aastaid uhunud trummi ja bassi kaldaid, ent selle talvega kinnitanud tugevalt oma paadi ka peavoolu muusika sadamas.

Tema ühed tuntuimad lood «Need To Know ft. Iman» ja «Take You Higher» on saanud hulganisti toetust teistelt tipp-produtsentidelt ja DJdelt. Tema lugu «Afterglow», mille laulis sisse Voice of UK võitja Becky Hill, viis ta aga täiesti teisele tasandile. Sellel aastal on mänginud seda enamus raadiojaamad ja mees esineb pea kõikidel suurtel festivalidel üle maailma. Jääb üle vaid oodata, mis järgmiseks?

Teiseks välisesinejaks on Kove, kelle remix John Newman'i loost «Love Me Again» on kogunud talle palju kuulamisi nii internetis kui raadios. Ilmselt suures osas tänu sellele sõlmis ta plaadilepingu MTA Records'iga, mis kuulub Chase & Status'ele. Kindlasti võib teda pidada üheks väljapaistvamaks uustulnukaks sellel aastal!

Lisaks valivad muusikat veel MHKL & K-Sein, Jozels, S.I.N, Vasar & Philgood, Vicious Vendetta ja paljud teised.

Beach Grind toimub juba 10. juulil Pärnus Sunset Clubis.

Piletid on saadaval piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles