Uus portreesari kutsub rääkima päevast, mis muutis elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 uus sari kutsub rääkima päevast, mis muutis elu
TV3 uus sari kutsub rääkima päevast, mis muutis elu Foto: TV3

Peagi jõuab TV3 ekraanile uus kodumaine portreesari, mis jutustab Eestimaa inimeste elumuutvatest kogemustest. Kõik, kel on jagada erilisi sündmusi, mis on elule uue suuna andnud, saavad endast teada anda TV3 kodulehe kaudu.

Meist kõik on kuulnud väikestest ja suurtest imedest, mis juhtuvad iga päev. Mõnikord on need aga sellised, mis muudavad saatusi, panevad elu uue pilguga vaatama ja sulgevad teid, et avada mujal uusi ja suuremaid võimalusi.

Ime võib sündida tänu mõnele saatuslikule kohtumisele, armastuse leidmisele või hoopis lahkuminekule; muutuse taga võib olla eksitus, millegi toimumine või ärajäämine, ootamatu rahakaotus või võit, haigus, õnnetus või suisa surmast tagasipöördumine.

Kõik, kes tunnevad, et nende elus on olnud eriline päev, mis on elule hoopis teise suuna andnud, on oodatud seda jagama. Endast saab teada anda TV3 kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles