“Rock Ramp” teeb Viljandist rokikeskuse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Rock Ramp" ootab taas näppu viskama.
"Rock Ramp" ootab taas näppu viskama. Foto: LIIS SAAR/SAKALA

Lõuna-Eesti rokifestival “Rock Ramp 2010" toimub augusti esimesel nädalavahetusel Viljandi Lossimägedes, Teisel Kirsimäel ja Kaevumäel.

Ürituse pressiesindaja Juhan Nöpsi teatel astuvad kahepäevasel välikontserdil üles B.D.Ö., Terminaator, Recycle Bin, Winny Puhh, HND, J.M.K.E., Vennaskond, Pedigree ja teised.

“Rock Rampi” ööklubides vanas lennukitehases Tehas ja klubis Puhas Kuld esinevad kahel päeval  kaheksa bändi. Nii näeb festivali kahel päeval kokku 27 kollektiivi.

Tänavuse “Rock Rambi” avab reedel, 6. augustil kell 16 Teisel Kirsimäel "Viljandimaa noortebänd 2010" võitja Oak Tree ja lõppakordi saab festival alles 8. augusti varajastel hommikutundidel ööklubide kaitsvate seinte vahel.

““Rock Rambi” klubidest mahutab vana lennukitehas nimega Tehas ligi tuhat külastajat ja pakub erilise öise maiuspala raskema muusika asutajatele ning vahetu lähedus telklaagriga võimaldab hõlpsasti telgis puhkamas käia,” rääkis Nöps. “Teine ööklubi asub klubis Puhas Kuld ja on tuttav festivalikülastajatele oma klubilisema õhkkonnaga juba eelmisest aastast. Mõlemas ööklubis saab kuulata elavat muusikat ja hommikutundideni mängivad ka DJd.”

Tänavuse uuendusena on “Rock Rambi” telklaager pisut kolinud ja asukohaks on valitud plats, mis paljudele folgikülastajatele on oma asukohaga Valuoja tiigi kõrval, Ugala teatri vastas juba tuttav.

“Rock Ramp” leiab aset 6. ja 7. augustil Viljandis. Pääsmed on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles