Uue heategevusprojekti patroon Luisa Värk innustab laste elusi paremaks muutma: unistada tuleb suurelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kuulutas TV3 lastemuuseumis Miiamilla välja uue heategevusprojekti „Laste rõõm“. „Laste rõõmu“ patrooni Luisa Värgi kinnitusel on tegemist inspireerivalt positiivse ja jätkusuutliku ettevõtmisega, sest see toetab laste ja noorte heaks tegutsevaid inimesi.

Luisa Värgi sõnul aitab „Laste rõõm“ kaasa laste unistuste täitumisele ning samas annab suurepärase võimaluse oma ideede teostamiseks neile, kel on tahtmist, värskeid mõtteid, pealehakkamist ning järjekindlust laste ja noorte elu paremaks muuta.

„Olen alati seda meelt, et unistada tuleb suurelt – see loob positiivsust ning inspireerib edasi püüdlema. Minu enda unistused on täide läinud ning usun, et just „Laste rõõm“ loob uusi võimalusi, et paljude laste elu paremaks muuta ja nende unistusi täita,“ rääkis Luisa Värk.

„Ootame endast teada andma inimesi, kel on nii häid ideid kui ka ettevõtlikkust ja tahtmist neid ellu viia,“ selgitas Reach for Change Eesti projektijuht Kairi Birk.

Ideid saab esitada augustini, seejärel selguvad neli finalisti, kelle seast valitakse parim rahva ja TV3 esindajatest koosneva žürii ühisel otsusel. „Võitjale kuulub TV3 poolt idee teostamiseks rahaline toetus, mille suurus on 10 000 eurot, lisaks professionaalne nõustamine, meediakajastus ning loomulikult rõõm laste südameis,“ selgitas Birk.

Idee saab esitada TV3 kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles