Anu Saagim soovitab Bastille'i voodisse kompleksivaba Liis Lemsalu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Jari Aaltonen

9. juulil Õllesummeril esinev ansambel Bastille soovib lava taha prinditud fotot, millel on kujutatud Bastille liige koos eesti kuulsusega voodis. Kuulsuse valiku jätavad naljahambad korraldaja otsustada. Kui küsida Elu24 peatoimetaja Anu Saagimi käest, kas tema oleks nõus seda tegema, siis soovitab bravuuritar soojalt hoopis lauljatar Liis Lemsalu.

Elu24 bravuurikas peatoimetaja Anu Saagim soovitab ühe võimalusena korraldada kaunite kuulsate naisterahvaste osas rahvahääletus. Kuna selleks aga ilmselt aega napib, siis soovitab Anu Saagim "auväärset" rolli hoopis kaunile ja julgele lauljatarile Liis Lemsalule.

Põhjuseks toob naine välja, et Lemsalu just hiljuti poseeris julgelt ja paljalt Kristjan Kasearu musklis embuses, tulles meeleldi vastu sõbra aitamisele. Miks peaks kaunitar olema sel juhul vastu ka suure rahvaürituse Õllesummer avitamisele.

"Liis Lemsalu on parim kandidaat Bastille'iga voodis poseerimiseks, sest ta on atraktiivne ja kompleksivana näitsik," kostis bravuuritar. Nimelt arvab Anu, et Bastille'i bändipoisid oleks väga õnnelikud, kui saaks sellise kaunitariga koos voodis poseerida.

Kui Anut ennast pakkuda selleks auväärseks poseerimiseks, siis kostub pigem ei: "Ma hetkel ei viitsi, olen puhkusel," kostab Anu, lisades et eelistab pisutki meediakärast eemal olla.

Kes on sinu arvates parim kandidaat Bastille`ga koos voodis poseerimiseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles