Laulupeol saab saata postkaarte ja osta meenemünte

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miina Härma loomingule pühendatud meenemündi esitlus
Miina Härma loomingule pühendatud meenemündi esitlus Foto: Toomas Tatar

Laulupeo ajal on Tallinnas lauluväljakul avatud Eesti Posti telk, kus saab saata postkaarte ning osta laulu- ja tantsupeo teemalisi postmarke ja meenemünte.

Lauluväljaku Oru värava juurde jäävas oranžis Eesti Posti kirjadega telgis on müügil erinevad postkaardid, laulu- ja tantsupeo teemalised postmargid, ümbrikud ning meenemündid, teatas Omniva. Huviline saab endale osta nii uue Miina Härma loomingule pühendatud hõbedast 10-eurose nimiväärtusega meenemündi kui ka ajaloolise ühekroonise laulupeo suveniirmündi.

Postkaardi või kirja saab teele panna otse lauluväljakul Eesti Posti telgis sellele spetsiaalselt XXVI laulu- ja XIX tantsupeo «Aja puudutus. Puudutuse aeg» jaoks tehtud kõrvaltempli peale küsida.

Eesti Posti telk lauluväljakul avatakse nii reedel, laupäeval kui pühapäeval hommikul kell 9 ning see jääb avatuks nii kauaks, kui pidulisi telgi juurde jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles