Bastille soovib Õllesummeri backstage'i fotot kus nad on eesti kuulsusega voodis

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastille
Bastille Foto: Bastille

Õllesummeri avapäeval 9. juulil esinev briti popsensatsioon Bastille esitas oma esinemistingimustes riukaliku nõudmise. Nimelt ootavad nad, et valmis oleks prinditud foto, millel on kujutatud Bastille liige koos eesti kuulsusega voodis. Kuulsuse valiku jätavad naljahambad korraldaja otsustada.

Pilditöötlemisprogrammis valminud foto peaks olema raamitud ning ootama ilmselgelt heast huumorist lugupidava bändi lavatagustes ruumides.

„Me saime tiimiga kõvasti naerda, kuid täidame kindlasti nõudmise,” kommenteeris Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens. „Kes eesti kuulsustest selle nö au osaliseks saab, peame veel välja mõtlema,” lisas Hekkonens.

Bastille on mitmetes intervjuudes maininud, et vaatamata kuulsusele see teema neid üldse ei huvita. Õllesummeri nõudmised seda ka kinnitavad. Midagi erilist peale naljafoto tõesti ei nõuta.

Tegu oli, et leida odavamat sorti Buckfast Tonic vein, mida Eestis ei müüda, kuid ka see on bändi fännitari Laura abiga juba käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles