Jessica Simpson üllatas kaasnäitlejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Simpson
Jessica Simpson Foto: Reuters / Scanpix

Ameerika popplauljal Jessica Simpsonil läheb ka filmimaailmas suurepäraselt - tema kaasnäitleja filmis «Blonde Ambition» kiidab naist taevani ja ütleb, et Jessica on üks professionaalsemaid inimesi, keda ta võtteplatsil kohanud on.

Näitlejanna Rachael Leigh Cook tunnistas, et alguses ta veidi pelgas Simpsonit ja arvas, et lauljanna ei taha eriti tööd teha ning temaga käib kaasas suur seltskond, kirjutab hollywood.com.

Rachel oli rohkem kui positiivselt üllatunud: «Ta oli väga armas ja tore. Ma olin väga üllatunud, nähes, kui reserveeritud ta on. Samas oli ta avatud, öeldes: «See on minu jaoks esimene kord, kui ma pean filmis rohkem kui kümme rida ütlema. Ma olen suht algaja selles osas.».»

Rachaeli sõnul võttis Jessica tööd väga tõsiselt ning pärast võttepäeva ei läinud jooma ja pidutsema, vaid hoopis koju järgmiseks päevaks valmistuma.

«Ma küsisin temalt, et kas selline riietumisstiil on tõesti sinulik ja Jessica vastas mulle seepeale: «Jah, täielikult. Kui ma alguses selle mantli ostsin, oli vöö liiga kõrgel ja ma panin selle ise madalamale.» Ma olen tõeliselt üllatunud, et Simpson kõik ise teeb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles