Rokisõpru rõõmustab Ruisrockil kohalikest staaridest koosnev The Local Band

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Ruisrock leiab aset juba 45. korda Ruissalo saarel, Turu linnas ning pakub muusikalist naudingut nii rokk- kui ka popmuusikasõpradele
Festival Ruisrock leiab aset juba 45. korda Ruissalo saarel, Turu linnas ning pakub muusikalist naudingut nii rokk- kui ka popmuusikasõpradele Foto: Mari Herrala/ Ruisrock

4.-6. juulil toimuva Ruisrocki üks põnevamaid esinejaid on kahtlemata Soome rokkstaaridest koosnev The Local Band. Festival leiab aset juba 45. korda Ruissalo saarel, Turu linnas ning pakub muusikalist naudingut nii rokk- kui ka popmuusikasõpradele.

The Local Band koosneb Soome roki ja metali tippudest – Alexi Laiho (Children of Bodom), Jussi69 (The 69 Eyes), Olli Herman (Reckless Love) ja Archie Kuosmanen (Santa Cruz). Projekt sai alguse sõprade soovist koos oma lemmikmuusikat mängida. Nii võetigi ette erinevad lood bändidelt nagu näiteks Mötley Crüe, W.A.S.P. ja Van Halen.

Talvel andis The Local Band Tavastia kontsertklubis esimese kontserdi, mis pidigi ainsaks jääma, kuid kuna piletid müüdi välja minutite jooksul, otsustasid muusikud ka Ruisrockil lavalaudadele astuda.

«Kui olime Archie, Olli ja Alexiga juba nädalaid kiitnud, milline suurepärane kogemus oli meie esimene kontsert, otsustasime, et püüame leida veel mõne kuupäeva, mil viibime kõik ühel kontinendil ja ühes riigis. Imekombel oli Ruisrocki pühapäev meil kõigil vaba. The Local Band põhineb endiselt sellel, et meil on koos lõbus muusikat mängida ning bändil pole mingeid tulevikuplaane. Usun, et see mõnus vibe kandub edasi ka Ruisrocki publikuni,» sõnab Jussi69.

Ruisrock toimub 45. aastat järjest Ruissalo saarel, Turu linnas, Soomes. Tegemist on Soome vanima ning maailmas vanuselt teise popmuusika festivaliga. Algusest peale on festivali ajal rahvuspargis esinenud maaimakuulsad artistid ning sel aastalgi astub üles ligi 70 rahvusvahelist ning kohalikku artisti.

2014. aasta esinejatenimekirjast leiab sellised rahvusvaheliselt tuntud artistid nagu näiteks David Guetta, Wiz Khalifa, Lily Allen, The Offspring, Studio Killers, Phoenix, Suede, Bastille, Tame Impala, Future Islands, Icona Pop ja Caribou. Lisaks astuvad üles veel mitmed kohalikud staarid. Festivalil on esinenud ka Ewert and The Two Dragons.

Piletid Ruisrockile on müügil SIIN.

3-päeva pilet 125 eurot, 2-päeva pilet 110 eurot ning päevapilet 75 eurot. Teenustasud lisanduvad. Saadaval ka VIP-piletid.

2014. aasta Ruisrockil esinevad:

Reedel David Guetta, The Offspring, Bastille, Caribou, Example, Cheek, Mando Diao, Children Of Bodom, Sanni, Erin, Olavi Uusivirta, Pariisin Kevät, Stone, Tuomo, Death Hawks, Hangman’s Voodoo, Pietarin Spektaakkeli, Santa Cruz, Sonata Arctica, Yo! SDT Raps.

Laupäeval Lily Allen, Studio Killers, Veronica Maggio, Jenni Vartiainen, J. Karjalainen, Popeda, Michael Monroe, Haloo Helsinki!, Lost Society, Risto, Ruudolf, Karri Koira, Musta Barbaari & Aksim, Samuli Putro, JVG, Stam1na, Happoradio, Stig & Kullankaivajat, Anna Abreu, Iisa, Mursusikari, Roope Salminen & Koirat, Tavastian Lauantaidisko DJ-d, Timo Lassy Band, DJ Polarsoul Rapshow, Future Islands, Pepe & Saimaa.

Pühapäeval Wiz Khalifa, Phoenix, Suede, First Aid Kit, Tame Impala, You Me At Six, Icona Pop, The 1975, Vesa-Matti Loiri, Kolmas Nainen, Gasellit, Jonna Tervomaa, Jukka Poika, Scandinavian Music Group, Robin, Lieminen, The 5th Of April, The Local Band, Vihreät Valot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles