Noored eesti fännid täidavad unistuse ja toovad Soome popstaar Isac Ellioti kodumaale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noored fännasid Helsingis Soome poplauljat Isac Ellioti
Eesti noored fännasid Helsingis Soome poplauljat Isac Ellioti Foto: Marko Tubli

Noored eestlased Carmen Kukkur ja Ingela Ilvik täidavad unistuse ning lükkasid käima plaani, et nägus ja noor Soome popstaar Isac Elliot Eestisse esinema organiseerida. Plaani käima lükkamiseks sebisid nad omale staariga kohtumise ja rääkisid temaga ka paar sõna juttu.

Kuidas möödus kohtumine Isac Elliotiga?

Kohtumine Isac Elliotiga möödus hästi. Noormees oli väga tore ning julge. Kahjuks ta meid ära ei tundnud varasemast intervjuust, kuid kuna Carmen oli temaga enne kohtunud, siis küsis Isac Carmenilt, et kas nad on varem kohtunud. Tegime koos pilte, küsisime autogramme, rääkisime juttu ning õpetasime ka paari eestikeelset väljendit. Isac teab nüüd, mida tähendab «tere», «mis teed» ja «külmkapp».

Kuhu on arenenud plaanid staar Eestisse tuua?

Selle küsimusega on vist veidi abi vaja, kuid nii palju kui meie teame, siis on kontserdi asi veel lahtine. Kuupäeva ja asukohta veel kindlaks tehtud ei ole.

Kuidas õnnestus temaga kohtumine organiseerida ning mis te talle kinkisite?

Alguses me leppisime teadmisega, et meil ei ole võimalik staariga kohtuda, sest kohtuda said ainult Sonera meet & greet mängu võitjad ning meie seda mängu ei võitnud. Kuna aga meil oli staarile välja mõeldud kingitus, siis Sony Musicu abiga juhatati meid temani.

Kinkisime staarile hästi palju tema lemmikkomme ning ka Eesti komme. Kingikoti sees oli ka Coca-Cola pudel, millele oli kirjutatud «Sä oot ihana» (soome keeles «Sa oled imeline») ning ka väike kiri Eesti Ellioteeride poolt, kes olid samuti tulnud Eestist kohale minikontserdile Forumi kaubanduskeskusesse. 

Mis kohtumisi on veel plaanis?

Plaanime minna kahekesi juulis Soome ning loodame siis ka Isaciga kohtuda, kas siis lennujaamas või kusagil mujal. Samuti siis, kui staar on tulemas Eestisse.

Tuult tiibadesse ja jääme popostaari Eestisse ootama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles