Austraalia naisteajakirja esikaanel on põlenud näoga naine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turia Pitt Austraalia naisteajakirja Women`s Weekly esikaanel
Turia Pitt Austraalia naisteajakirja Women`s Weekly esikaanel Foto: eonline.com

Tavaliselt on naisteajakirjade esikaantel supermodellid või näitlejannad, kuid Austraalia ajakiri Women`s Weekly üllatas sellega, et pani esikaanele põlenud näoga Turia Pitti.

26-aastase Pitti kehal on 65 protsendi ulatuses põletusarmid, edastab Huffington Post.

Ta sai kolm aastat tagasi raskelt maastikupõlengu tõttu kannatada kui jooksis Austraalias ultramaratoni.

Ta oli 864 päeva haiglas ning talle tehti 100 operatsiooni. Arstid ei olnud alguses kindlad, kas ta jääb elama.

Nüüdseks on kaevandusinsenerist saanud kirjanik ja avalik esineja. Samuti osaleb ta Women`s Weekly stipendumi Women of the Future paneelis. Pärast seda kui Pitti oli pildistatud selle paneeli jaoks ostustas ajakirja peatoimetaja ta esikaanele panna.

«Nähes Turia fotosid sain kohe aru, et juulinumbri esikaanel peaks olema tema. Turia lõhub klišeesid ning samas on ta väga märkmisväärne ja tahtejõuline naine,» lausus peatoimetaja Helen McCabe.

Pitt loodab, et tema foto avaldamisel ajakirja esikaanel on mõju sellele, mida tulevikus ajakirjade esikaantel avaldatakse.

«Minu jaoks oli suur au jõuda ajakirja esikaanele. Tunnen, et olen teistega võrdne. On palju ilusaid naisi, kes küll poseerivad, kuid neil puudub enesekindlus ja sõnum. Aga just see on oluline,» lausus Pitt.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles