Martini auhinnamäng saadab eestlase võistlema Porsche 911 eest, žüriis on ka Anu Saagim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martini auhinnamäng saadab eestlase võistlema Porsche 911 eest
Martini auhinnamäng saadab eestlase võistlema Porsche 911 eest Foto: promo

Vermutite ja vahuveinide tootja Martini kutsub osalema rallimängul, mille Eesti võitja saab auhinnaks reisi Itaaliasse, kus võitjal avaneb erakordne võimalus koos vaid üheksa Euroopa riigi esindajaga võistelda peaauhinna Porsche 911 nimel.

Martini rallimängu Eesti võitja selgitab kahe eelvooru põhjal välja Eesti žürii, kuhu kuulub lisaks Martini esindajatele ka seltskonnatäht ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, kelle ellusuhtumist iseloomustab hästi ka Martini juhtmõte «Õnn on elustiil».

Esimeses voorus saab kuni 13. juulini Martini kodulehel asuvas rallimängus proovile panna oma reaktsioonivõime ja loomingulisuse. Edukamatele saadetakse personaalne kutse järgmisesse vooru, kus osalejad saavad näidata oma loovust. Žürii valib teises voorus osalejate seast Eesti võitja, kellele saab osaks Martini glamuurne vastuvõtt Itaalias septembri alguses.

Lisaks Eestile korraldab Martini samasuguse võistluse veel üheksas Euroopa riigis ning suures finaalis Itaalias antakse kõikidele Euroopa riikide finalistidele üllatusülesanne, mis selgitab välja Porsche 911 õnneliku omaniku. Võitja kuulutatakse välja 7. septembril Itaalias, Monzas.

Martini filosoofia on «Õnn on elustiil!» ning seda ideed kannab ka Martini tänavune rallimäng, kuhu on oodatud osalema kõik täisealised, kes soovivad oma õnne proovile panna.

Martini on 1863. aastal Itaalias asutatud kõrgekvaliteediliste veinide, vahuveinide ja vermutite tootja, kes kuulub Bacardi gruppi. Eestis esindab Bacardi tooteid, sealhulgas Martinit AS Liviko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles