Suur ilusate meeste konkurss - võistlustantsija Mark Fadeejev

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alanud on NORDIC DREAM BOY INTERNATIONAL konkurss!

Eestis ainulaadne sportlike meeste showtrupp valmistab hetkel ette oma uut kava ning juba sügise hakul toimuvad klubiturneed nii Eestis, Lätis, kui ka Soomes.

Koreograafideks on tuntud staartantsijad Eghert-Sören Nõmm (Eesti) ja Pavels Mordvicevs (Läti).

Nordic Dream Boys - see on hoogne ja maskuliinne meelahutusprogramm, millesse mahub fitness, mood, tants ja kvaliteetne ajaviide!

NDB International tegutseb aastast 2005 ja on teinud koostööd meestega, kes on võitnud Eesti Suvemees, Manhunt Estonia, Mister Europe Estonia tiitleid, osalenud Eesti fitnessi võistluste finaalides, tantsinud Tallinki kruiisidel ning klubides nagu Sunset, Arena3, Atlantis jne.

Kandidaat nr. 2:

Mark Fadeejev - 19.aastane; 189 cm pikk

Tegeles võistlustantsuga klubis "Polonez"

Mängib tennist, tegelenud vehklemisega

Tegeles karatega klubis DAO, süvendatult õppis Filippiinide võitluskunsti - ARNIS 

Aastast 2010 tegutseb moestuudios BRANCHE, kus osaleb moetendustel, fotosessioonidel

Oli õhtujuht ravusvahelisel konkursil Miss & Mister MaxModa 2013

Kolm parimat võistlejat pääseb NDB bandi esmaesitlusele Eesti Iluduskuninganna 2014 võistlusel, mis toimub 09.-13.07.2014 taraditsiooniliselt festivali Õllesummer 2014 raames.

Konkurss toimub eksklusiivselt Elu24 portaalis, kuhu saab saata oma parimad pildid, mis avaldatakse lugejate lemmiku valimiseks. II vooru pääsenutest teeb professionaalne fotograaf suvise fotosesiooni ja Elu 24 lugejad saavad hääletada kümne finaali pääsenu ehk oma lemmik Dream Boy poolt!

Kui sa oled vanuses 20-30a, 180-190 cm pikk ja heas füüsilises vormis, siis saada oma kolm parimat pilti ja lühike CV  nordicdreamboys@outlook.com  ja toimetus@elu24.ee aadressidele, ning kindasti vajuta LIKE ametlikule NordicDreamBoys FB-lehele www.facebook.com/

Ole julge ja ole selle suve tõeline show-staar!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles