Lorde muretseb karjääri pärast: mis juhtub, kui olen 25-aastane?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOS ANGELES, CA - JANUARY 26: Singer Lorde accepts the Best Pop Solo Performance award for 'Royals' onstage during the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CA - JANUARY 26: Singer Lorde accepts the Best Pop Solo Performance award for 'Royals' onstage during the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Lauljatar Lorde kardab, et tema karjäär ei pruugi ajale vastu pidada.

17-aastane staar saavutas ülemaailmse tuntuse hitiga «Royals», kuid ta pole kindel, kas inimesed temast ka vanemaks saades hoolivad, vahendab Contactmusic.

«Kui muusikat tegema hakkasin, tehti minu vanusest suur number, mistõttu hakkasin mõtlema, mis saab siis, kui olen 25-aastane... Kas inimestele ikka veel meeldib, mida ma teen? Kas mu muusika läheb neile korda, kui ma pole enam ülinoor olevus?» arutles Lorde.

«Ma tean, et need on tobedad mõtted, aga ma ei saa sinna midagi parata... Eks ma pean sellest üle saama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles