Hard Rock Laagri teine päev tõi verised artistid, alasti suplejad, politsei ja raju Behemothi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meeleolukas ja raju Hard Rock Laager on selleks aastaks läbi ning raskemuusika austajad on oma doosi selleks korraks kätte saanud. Teisel päeval õnnistas ilmataat pohmellis ja vähempohmellis muusikafänne ilusa ning sooja ilmaga ning maheda jõeveega, kus end kastmas käia sai.

Teisel päeval hullutasid karvaseid ja sulelisi Eesti ansamblitest teiste seas Cantilena, Evestus ja Goresoerd. Välismaistest esinejatest sai nautida näiteks Phil Anselmo and The Illegalsi ja peale keskkööd küttis jaheda Eesti öö kuumaks raju maskide taha varjunud Behemoth, mis ei jätnud külmaks vast ühtki hevifänni.

Terve päeva kostitati rokifänne ilusa ja sooja ilmaga, rahvas nautis sauna ning jahedat jõevett. Ujumisriiete puudus polnud takistuseks ning ujuti ka alasti, sest rõõmus heviseltskond meenutas kohati üht suurt sõbralikku peret, kes midagi ei häbene. Hämmeldust tekitas kohati mõni purjus inimene, kellel end jahedas jõevees pealtnäha kainemaks kasta lasti. Ilmslt lohutati purjus tuttavat vette lastes sellega, et juusiis on silm peal ja kui jamaks läheb, saab kohe appi tõtata.

Piduliste seas liikus ringi ka politsei, kes koer rihma otsas pealtnäha millelegi väga ulakale peale ei sattunud, kuulda igatahes ei olnud kaklustest ega rikkumistest. Eks statistika hiljem näita.

Muusika tase oli ühtlaselt raju ja mürarikas. Teiste seas hakkas hästi silma ansambel Goresoerd, kes end verd meenutava värvi sisse kastnud oli ning loomulikult üdini sünge Behemoth, kes absoluutselt iga laagrilise lava ette tantsima ja kaasa elama tõi.

Vaata galeriist, mida rokilaager muusikaaustajatele teisel päeval pakkus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles