«Troonide mängu» spoiler: Catelyn Stark on lõplikult surnud!?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Fairley Troonide mängus
Michelle Fairley Troonide mängus Foto: HBO

Näitlejanna Michelle Fairley väidab, et tema tegelaskuju Catelyn Stark tuhast ei tõuse ja sarjas «Troonide mäng» teda enam näha ei saa.

«Jää ja tule laulu» raamatutes äratatakse oma poja pulmas tapetud Catelyn ellu ja ta hakkab Lady Stonehearti nime alla karmi kättemaksu teostama.

«See tegelaskuju on surnud. Ta on surnud,» ütles Fairley väljaandele Entertainment Weekly. «Pean stsenaristide otsust austama. Nad ei saa kõike sajaprotsendiliselt raamatute järgi teha. See on võimatu - neil on ainult kümme episoodi hooajas.»

«Sari peab olema dramaatiline ja põnev ning kõrvalised tegevusliinid tuleb ära jätta, et selle hiilgava sarja kvaliteeti säilitada,» lisas näitlejanna.

Muidugi võib olla ka nii, et näitlejanna luiskab, varjamaks oma naasmist hittsarja. Fännidel tuleb lõplikku tõde pikalt oodata - «Troonide mängu» viies hooaeg jõuab vaatajate ette alles 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles