Boko Harami islamistid langesid mesilaste ja madude ohvriks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boko Harami islamistid langesid mesilaste ja madude ohvriks
Boko Harami islamistid langesid mesilaste ja madude ohvriks Foto: SCANPIX

Nigeeria äärmusislamistliku terroriorganisatsiooni Boko Harami liikmed on langenud mesilaste ja madude ohvriks.

Mitmed Boko Harami liikmed olid sunnitud metsast välja tulema ja meditsiiniabi otsima, kuna olid saanud mesilastelt nõelata ja madudelt salvata, edastab news.com.au.

Tabatud islamistide sõnul nõelasid neid müstilised hiiglaslikud mesilased ning salvasid suured maod.

«Tegemist ei ole tavaliste mesilaste ega madudega. Need, kes meie seast ohvriks langesid muutusid ise mesilasteks ja madudeks,» selgitasid Boko Harami liikmed.

Boko Haram sai sellel aastal maailmakuulsaks röövides 223 Nigeeria koolitüdrukut, kellest enamik ei ole seni oma pere juurde tagasi jõudnud.

Boko Harami võitlejad on ebausklikud, arvates et mesilaste ja madude mürk teeb inimestest zombie'd või kaotab nad sootuks ära.

«Lahkusime Sambisa metsast mesilaste ja madude tõttu. Võimalik, et see oli jumaluste kättemaks meile selle eest, et röövisime Chibokist koolitüdrukuid,» lisasid islamistid.

Kuigi mesilased ja maod võisid Boko Harami ridu hõrendada, ei ole see terroriorganisatsioon Nigeerias oma rünnakuid lõpetanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles