Perez Hilton selgitas tüli tagamaid: kuulsus mürgitas Lady Gaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perez Hilton ja Lady Gaga vahakuju
Perez Hilton ja Lady Gaga vahakuju Foto: SCANPIX

Kõmublogija Perez Hilton selgitas Austraalia jutusaates «Mornings», miks ta poptäht Lady Gagaga tülli läks.

36-aastane Hilton meenutas, et tüli sai alguse sellest, kui Gaga end purju jõi ja ühe intervjuu ajal tema küsimuste peale ärritus. 

«Draama sai alguse 2011. aastal Austraalias. Ta jõi end täiesti segi, kuid ta oli üllatavalt hästi funktsioneeriv purjus naine,» ütles Perez.

Perez oli kaine ja intervjueeris Gagat, keda ärritas küsimus singli «Judas» kohta. Sellele järgnes küsimus tema elukaaslase kohta, mis vihastas Gagat veelgi. «Ta tormas stuudiost minema ja intervjuu jäi katki.»

Perez oli enne Gaga superstaariks saamist tema üks suuremaid toetajaid ning ta promos sageli oma blogis Gaga muusikat. Nüüd arvab Perez, et Gaga kasutas teda lihtsalt ära.

Kui saatejuhid uurisid, kas Gaga ärritumises võis olla süüdi viski, vastas Perez: «Ei, ma usun, et teda mürgitas kuulsus. Tema teine album oli «Fame Monster» ning see teema neelas ta täielikult alla. Kuulsus võib olla väga ohtlik mürk ja see kahjustas teda isiklikult.»

Perez lisas, et tal pole plaanis lauljatariga ära leppida. «Ma ei taha tema sõber olla. Ma ei vaja oma ellu selliseid inimesi,» ütles ta.

Perez kritiseeris ka Gaga viimatist loomingut: «Mul on tunne, et temast on saadud iseenda loodud karakteri ohver. Artisti asemel sai temast friik ja narr, kellega on tavainimesel võimatu suhestuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles