Sel reedel tähistab klubi Teater Wimbledon'i tenniseturniiri hooaja algust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Azarenka Wimbledoni peol 2014
Viktoria Azarenka Wimbledoni peol 2014 Foto: AFP / Scanpix

Esmakordselt on võimalik osa saada maailmakuulsast Wimbledoni turniirist siin samas, Eestis! Ööklubi Teater ootab kõiki üheks ööks osa saama kogu Wimbledoni glamuurist, võistlusjanust ning loomulikult tennisest ja seda kõike juba sel reedel, 27.juunil toimuval Dom Party – Wimbledon'il!

23.juunist 6.juulini toimub Inglismaal järjekordne Wimbledoni tenniseturniir, mis toimub sedapuhku juba 128 korda. Võistluse taga on Rahvusvaheline Tennise Föderatsioon (ITF) ning see turniir on osa Association of Tennis Professionals (ATP) ja Women's Tennis Association (WTA) aasta suurüritustest.

Wimbledoni turniir on ülemaailmselt tuntud, sest osalejaid on väga erinevatest maailma piirkondadest (Inglismaa, Saksamaa, Hiina, Serbia jpt) ja puudutab seega pea kogu maailma.

Kuigi võistlus ise toimub juba 128ndat korda, on kahju tõdeda, et siiani ei ole Eestis sellega seotud üritusi enne korraldatud. Ööklubil Teater on väga hea meel teatada, et reedel on see kõik esmakordselt kõikidele tennise austajatele käega katsutav.

Ootused peole on väga suured, sest üritus saab olema enneolematult glamuurne ja suurejooneline. Ööklubi ja selle esine on reedel täielikult tennisele pühendatud. Lubatud on kõik sinna juurde kuuluv – tenniseväljak, kohalikud tennisestaarid, võimas show ja meelelahutus läbi öö. Viimase eest hoolitsevad klubi omad Dom Party diivad ning üllatusesinejad.

Üritusele on oodata mitmeid professionaalseid võistlejaid ja ka publiku sekka on Wimbledoni pidudele kohaselt oodata palju staare.

Tulge osa saama maailma parimast ja glamuursemast tenniseturniirist inspireeritud peost!

Wimbledon enda täies hiilguses on kõiki ootamas juba sel reedel, 27.juunil ööklubis Teater. Uksed avatakse kell 00.00.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles