Tantsupeo etenduste lisapiletid kadusid müügilt kui soojad saiad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise koolinoorte tantsupeo peaproov Kalevi staadionil.
Eelmise koolinoorte tantsupeo peaproov Kalevi staadionil. Foto: Egert Kamenik/Postimees

Suure publikuhuvi tõttu ehitatakse XIX tantsupeo «Puudutuse» jaoks Kalevi staadionile idatribüüni taha lisatribüünid, mis mahutavad üle tuhande inimese. Lisapiletid kolmele etendusele tulid alles täna müüki, kuid kella 18 ajal olid ka need otsas.  

 

Laulu- ja tantsupeo teabejuht Sten Weidebaum kinnitas, et nüüdseks on otsas ka tantsupeo etenduste lisapiletid, mis tulid Piletilevis müügile kell 12. Lisapiletite täishind oli 20 eurot. Kolme etenduse peale müüdi ligikaudu 3000 lisapiletit.

Kalevi staadioni korraldusjuhi Andi Einaste sõnul on lisatribüüne kokku kümme, igal tribüünil kuus rida.

«Kõik kohad lisatribüünidel on nummerdatud ning need on loogiliseks jätkuks idatribüünile. Istekohad on metallkonstruktsiooniga, mistõttu soovitame tulijatel kaasa võtta istumisalused,» rääkis Andi Einaste.

Tantsijate ja pealtvaatajate treppidest liikumist lisatribüünid ei sega. Igale lisatribüünile viib eraldi üks trepp. «Lisatribüünide ja idatribüüni vahel läbikäiku ei ole. Kogu liikumine toimub lisatribüünide tagant, et pealtvaatajad saaksid segamatult etendust jälgida,» lisas Einaste

Tantsupeo esimene etendus toimub reedel 4. juulil, teine etendus laupäeval 5. juulil ning kolmas etendus pühapäeval 6. juulil. Esimesed tantsijad saabuvad Tallinnasse esmaspäeval 30. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles