Jaaniöö seiklused: Tallinnas jäi WCsse kinni mees, politsei aitas hüva nõuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soovime kõigile tujuküllast ja turvalist nädalavahetust ning sellele järgnevat püha. Meie oleme omalt poolt turvalisust tagamas tugevdatud jõududega ning pöörame suuremat tähelepanu liikluses toimuvale ja avaliku korra tagamisele. Samas on turvalisus ka igaühe enda teha. Kutsume kõiki üles takistama oma kaaspeolisi purjuspäi rooli istumast ning pidutsedes arvestama ka peopaiga lähistel elavate naabritega. Parima peo peate meieta!
Soovime kõigile tujuküllast ja turvalist nädalavahetust ning sellele järgnevat püha. Meie oleme omalt poolt turvalisust tagamas tugevdatud jõududega ning pöörame suuremat tähelepanu liikluses toimuvale ja avaliku korra tagamisele. Samas on turvalisus ka igaühe enda teha. Kutsume kõiki üles takistama oma kaaspeolisi purjuspäi rooli istumast ning pidutsedes arvestama ka peopaiga lähistel elavate naabritega. Parima peo peate meieta! Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei- ja Piirivalveamet postitas jaaniöö vältel oma Facebooki lehele ülevaate oma tööpäevast.

Joobes juhtide ja vägivallatsejate ohjeldamise kõrval tuli varahommikul hüva nõuga aidata ka tualetti kinni jäänud meesterahvast. 

NÕUANNE: 05.08 helistas ühe Tallinna baari WC-sse kinni jäänud mees, kes arvas, et teda võidi sinna kinni panna eesmärgiga röövida kuldehteid. Viis minutit kestnud nõustamise tulemusena koputas mees uksele senisest kõvemini ning see tehti lahti.

Lisaks veidike kodumaist draamat:

RAHU RIKKUMINE: 05.15 teatas helistaja Tallinnast, et tema koju tuli võõras inimene, nimetas teda vargaks ja lahkus.

MUU: 03.31 teataja sõnul on naabrid üritanud mitu korda tema Lääne maakonnas asuvat korterit uputada.

PPA võttis Facebookis jaaniöö sündmused kokku nõnda:

«Aitäh ja ilusat hommikut!

Kallis lugeja, meie 24-tunnine pilguheit politsei köögipoolele saab selle postitusega joone alla.  555 sissekannet väljakutsetest, igaühe taga palju enamat kui ühelauselise kirjeldusega saaks edasi anda. Päris mured, päris inimesed, päris elu. Loodame, et see pilt ei muutnud sind kurvaks ega ehmatanud, vaid andis hoopis midagi juurde. Ehk jäid hetkeks mõtlema, kui tähtis on, et sulle kallitel inimestel oleks kõik korras. Ja et kõik muu nagu polegi nii tähtis. Kui nii, siis võime oma 24-tunnise maratoni õnnestunuks lugeda.

Ja ära unusta, et see, mille sinuni tõime, oli ainult üks päev. Uus juba algab ja politsei juhtimiskeskuses jätkub kõik samas rütmis, katkematult, 24/7 ja 365 päeva aastas. FB kontol vajutame log-off nupu, aga politsei hädaabinumber ei vaiki kunagi. Uus vahetus on just tööle jõudmas, ruumis valitseb jälle kohvilõhn ja näha on palju värskemaid ning puhanumaid nägusid.

PS: Paar küsimust siiski jäävad, kas pole? Et kui neist pooletuhandest sissekandest, mida siin näed, kustutada kõik, mis on seotud alkoholiga, siis kui palju alles jääks? Ainult, et küsimus pole ju neis sissekannetes, vaid inimestes, kes nende taga, meie oma Eesti inimeste eludes. Jätame selle mõtte juba sulle edasi mõelda.»

Vaata kõiki jaaniöö sissekandeid Politsei- ja Piirivalveameti Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles