Robbie Williamsi kallim kolis jalka tõttu välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams ja Ayda Field.
Robbie Williams ja Ayda Field. Foto: SCANPIX

Laulja Robbie Williamsi kallim Ayda Field kolis mehe juurest minema, sest ei suuda pidevat jalgpalli MMi vahtimist kannatada.

Väidetavalt lahkus näitlejanna juba üsna MMi alguses, täpsemalt pärast Alžeeria ja Sloveenia vahelist mängu, enne mida Williams kolm päeva järjest vaid jalgpallist rääkinud oli, kirjutab Metrolyrics.

Naine kolis ajutiselt oma ema Gweni juurde ja ütles Robbie’ile, et enne meistrivõistluste lõppu ta koju ei naase.

«Robbie tulevane abikaasa otsustas pärast kolme päeva, et ei suuda rohkem jalgpalli taluda,» rääkis allikas. «Ta kolis mehe villast välja ja läks meistrivõistluste lõpuni oma ema juurde elama.»

«Tavaliselt ei suuda miski neid Robbie’iga lahus hoida,» lisas allikas. «Ayda ütles, et pidi lihtsalt natuke rahu saama. Robbie rääkis vahetpidamata jalkamängudest.»

«Nüüd kutsus Robbie kamba oma jalkasemusid enda poole, et ülejäänud mänge kodukinoga vaadata. Aydas tekitas idee laulda üürgavatest ja vuvuzelasid puhuvatest kuttidest õudust, seega lasi ta jalga,» selgitas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles