Funkilegend Earh Wind & Fire soovid on tagasihoidlikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu suve alustab funki legend The Earth, Wind & Fire ajatu muusika
Pärnu suve alustab funki legend The Earth, Wind & Fire ajatu muusika Foto: promo

Muidu väga tagasihoidlike nõudmistega Earh Wind & Fire peamiseks sooviks on ohtralt vett ja limonaadi, kusjuures keha kinnitatakse lihtsa ameerikaliku kiirtoiduga.

Täna Pärnusse jõudnud Earth Wind & Fire Experience feat. Al MacKay bänd on esitanud korraldajatele üsna tagasihoildikud nõudmised. Peamine rõhk on veel ja karastusjookidel ning alkoholile rõhku ei panda. 

«Bänd rõhutas, et tegu on «high energy rock'n'roll showga», mis tähendab, et endast antakse laval tõesti sada protsenti,» kommenteeris Watergate Veefestivali peakorraldaja Priit Valkna.

Korraldajatel tuleb varuda 200 pudelit vett, üle 200 purgi Coca-Colat ja muid erinevaid limonaade, pluss üle kümne liitri mahla ja energiajooke.

Lava taha on esinejatele broneeritud kaks ruumi 9 inimese jaoks. Ka toidunõudmised on bändil ameerikalikud- lava taha toimetatakse võileivad kana, juustu ja tuunikalaga, snake nagu pähkleid, kartulikrõpse, küpsiseid ja puuvilju. «Toiduvalik on neil tõepoolest üsna pretensioonitu - peale kontserti soovitakse aga ennast kosutada hoopis pizzaga. Ülejäänud toit ja joogid palutakse lahkelt viia bussijuhile, kes samuti end värskendada soovib,» rääkis Valkna.

Bänd ööbib Riias, kus delegatsioonile on reserveeritud 17 tuba,  kusjuures sviidis ööbib üksnes bändi hing Al McKay. 

Bänd tuleb täna lavale kell 21.00. Kel veel piletit ei ole, saab selle soetada ka kohapealt.

20. ja 21. juunil toimuv Veefestival Watergate on sellel aastal publikule pakkumas tihedat programmi nädalavahetusel, mis juhatab sisse Eestimaa suve ja jaanipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles