Bravuuritari suur jaanipäeva horoskoop meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bravuuritar Anu Saagim iseloomustab jaanipäeva puhul Kroonika veergudel eesti mehi nende tähemärgist lähtuvalt.

JÄÄR

Jäärast mees on isekas puupea, kes solvub iga tühiseimagi krutski peale. Ta ei mõista nalja, kui seda tehakse tema kulul ja eriti, kui see puudutab tema nõrgemaid külgi. Jäärad on enda arvates kõvad killuvennad ja armastatud seltskonnategelased, kuid tõde on kibe, keegi ei kummarda neid päriselt. Armastuse tandril on jäär õnnelik vaid siis, kui semmib iseendaga. Kooselu ei õnnestu, sest Jäärale ei jõua lihtsalt kohale, et maailmas on teisigi inimesi peale tema.

Lemmikfraas: «Halloo!!! Kas peale minu on planeedil Maa veel keegi?»

Moto: Tagasihoidlikkus on haigus, mille sümptomiteks on laiskus ja igavus.

Töö: Karjajuht. Alluvad kutsuvad teda seljataga füüreriks.

Armastus: Vastandid tõmbuvad, kuid iseendaga on palju lihtsam abielus olla.

Auto: Kiire, voolujooneline, seest pehme ja kompaktne.

Jaanipäevasoovitus: Ära mine vihasena voodisse, anna enne mõnele molli. 

SÕNN

Sõnn vihkab külma ja kuuma, üksindust ja seltskonda, kõva müra ja surmvaikust... Meessõnnid on hädavaresed, kes vihastavad isegi kärbsesita peale. Enda arvates on nad kõvad tegijad, tegelikkuses hädised vinguviiulid. Kui saaks ainult magada ja keegi võiks selga ka pisut sügada…

Lemmikfraas: „No, maaa eiii teaaa…“

Moto: Sandaalide ja sokkide kandmine ei ole mitte õigus vaid privileeg.

Töö: Töö ei tapa, kuid milleks riskida.

Armastus: Iga eduka mehe taga on labidaga naine, kes tema järelt sitta koristab.

Auto: Suur ja ökonoomne.

Meelespea jaanipäevaks: Patu palk on alimendid!

KAKSIKUD

Kaksikud on nagu välk ja pauk nii, et keegi ei suuda neist segastest isegi korralikku arvamust kujundada. Kui kuuled seltskonnas kõige kõvemat lõuakolinat, siis võid kindel olla et tegu on Kaksikutega. Tavaliselt räägib ta parasjagu mõnd humoorikat seika iseenda „põnevast“ elust, märkamata sedagi, et keegi peale tema naerda ei viitsi. Kui oled otsustanud siiski Kaksikutega leivad ühte kappi panna, siis ümbritse kodunt lahkudes maja elektriaiaga, sest muidu ei leia sa koju naastes seda klouni enam kusagilt.

Lemmikfraas: "Oi, mina või?"

Moto: Tuleb olla rikas ja kuulus. Tuleb hankida andekas ja suurepärase välimusega abikaasa ning kaks ilusat last, auto, koer, maja, purjekas, suvila…  

Töö: Võimalikult siginat saginat täis koht, näiteks baar.

Armastusest: Mõned naised lihtsalt on naiseks olemises teistest naistest paremad.

Auto: Ükskõik milline, põhiline, et seal on viimase peale muusikakeskus.  

Meelespea jaanipäevaks: Pole tähtis, kas sa võidad või kaotad, tähtis on, kes süüdi jääb. Hoia pudelikeerutamise mängudest eemale!

VÄHK

Vähk on looduse imetegu. Keegi isegi ei mõika, kust sellised inimesed tulevad või kuhu lähevad. Vähk on armukade isegi oma läpaka peale. Armastusest Vähjaga head suutäit ei tule, sest ta elab ainult koos iseendaga. Enda arvates on ta väga sotsiaalne seltskonnahing. Vähk tahab kolmeteist last, seitset koera, viit kassi, merisiga, jänkut ja kartulimaad. Loomulikult selleks, et ka naisel miskit teha oleks. Vanaduspõlves jääb Vähk üksi, aga ei saa ka siis veel hästi aru, kuidas see ometigi nii võis juhtuda.

Lemmikfraas: "Keegi ei armasta mind!"

Moto: Mida rohkem ennast avalikkuses näitad, seda kõrgemale redelipulgale tõused.

Töö: Pole prioriteet, sest Vähjad sünnivad kuldlusikas suus.

Armastusest: Naistega oli vanasti lihtne. Neil oli aega lihapirukaid teha ja orgasmi teeselda. Nüüd saavad nad selle orgasmipoolega hästi hakkama, aga on hakanud hoopis lihapirukate tegemise oskust teesklema

Auto: Suur pereauto, mille ise ostis ja mida kohe kahetseb, sest tegelikult unistab Ferrarist.

Meelespea jaanipäevaks: Oled alati tahtnud kellekski saada, kuid alles nüüd mõistsid, et oleks pidanud juba varakult oma eesmärgid paika panema. Võid päästa olukorra, kui lähed jaaniööl metsa ja sööd ära kolm jaaniussikest, ise samal ajal oma suurima unistuse peale mõeldes ja…

LÕVI

Alati, kui Lõvi siseneb ruumi, mõtleb nii mõnigi: „Ai, v***u!“ Lõvid on kõik enesekesksed, laia joonega ja kujutavad ette, et teavad ja oskavad kõike. Lõvid on enda arvates andekad kunstnikud, fantastilised sulesepad, suurepärased näitlejad. Tegelikult on nad vaid uskumatult andekad suurmeistrite kopeerijad. Kui nüüd mõni Lõvi peaks seda lugema, siis naerab ta südamest, teeb copy-paste`i ja saadab selle kiirelt sõpradele, kui hea anekdoodi, tajumata, et see on sulaselge tõsi.  

Lemmikfraas: „Saatsin ankeedi hiljuti ühte väga prestiižikasse kunstikooli, kuid nad ei ole jõudnud ilmselt seda veel läbi vaadata. Aga võib-olla on nad hämmingus minu CVst ja peavad rahulikult oma otsuseni jõudma, olen ju ikkagi nii andekas, kuigi ise sedaütlenmulonjuvägapaljututtavaidkunstipiiridesjaolen jne jne jne…“

Töö: Mõni selline, kus saab olla kogu aja nähtaval. Näiteks staarsaatejuht, staarlaulja, staarfotograaf, staarseksuaal...

Armastusest: On see kallis bränd?

Auto: Šampanjakarva Mersu või Bentley odavam versioon.

Meelespea jaanipäevaks: Mida rohkem ennast seltskonnaveergudel näitad, seda kõrgemale lendad. Jaaniööl roni sauna katusele, kisu end paljaks ja karju kõva häälega appi.

NEITSI

Neitsid ajavad igaühel kopsu üle maksa oma haige pedantsuse- ja juuksekarva lõhkiajamisega. Keegi ei suuda nendega koos olla üle kahe minuti. Unistab abielust kodustatud samasoolisega, kes tunneks kirge tolmupühkimise ja tolmuimeja lisavarustuse vastu. Armees, vanglas või mõnes muus vastavas asutuses pannakse Neitsi alati esimesena vetsupotti, ja duširuumi küürima, muust mõnust rääkimata.   

Lemmiklause: „Ei tea kas ettekandja ikka pesi käed peale tualetis käimist puhtaks?“

Moto: Kui mees avaldab arvamust on ta mees. Kui naine avaldab arvamust on ta mõrd.

Armastusest: Enne kähkukat vannitoas tuleb kraanikauss puhtaks nühkida.

Töö: Arheoloog, günekoloog või automehaanik.

Auto: Citroën

Meelespea jaanipäevaks: Vastandid tõmbuvad, kuid endasarnasega on palju lihtsam abielus olla. Värvi jaaniööl oma munad kollaseks, mine jõe äärde ja otsi kulleseid. Kui leiad, neela alla ja mõtle oma noorusaja peale. Võib juhtuda ime, mida unistadagi ei osanud.  

KAALUD

Kaalud kujutavad ette, et on kaunid ja vastupandamatud, kuigi näevad välja nagu mees-stripparid. Kuhu nad ka ei läheks, saavad nad suure tähelepanu osaliseks, aga see johtub sellest, et neil on vetsupaber kinga küljes või pasteedipala habemes tilpnemas. Kaalud vahivad kogu aeg peeglisse, et enda suurepärast väljanägemist imetleda, kuid ei mõista, miks keegi ei taha neisse kunagi esimesest silmapilgust armuda. Neil ei ole pahesid, väljaarvatud mõned ärritavad voorused.

Lemmiklause: „Vau, vaata kui ilus!“

Moto: Ilma suurte vaateakendeta poed on minu vaenlased!

Armastusest: Ma näen pealtnäha võib-olla armas välja, kuid ma kannan nahkset aluspesu.

Töö: Poliitik, kelle arvates on abielu selleks, et lapsi saada ja neid ontlikeks kodanikeks kasvatada.

Auto: Väike nummi punane Renault.

Jaanipäevasoovitus: Kui tahad naist saada, tee jaaniööl lõkke ääres tulise oraga kõrvadesse augud. Naiste arvates on kõrvaaukudega mehed kooseluks paremini ettevalmistaud, kui muud nohikud. Nad on kannatanud valu ja peavad ehteid ostma.

SKORPION

Skorpionid räägivad pidevalt ja sõidavad oma jutuga teistele sisse, viitsimata kuulata mis kaaslastel öelda on. Käitumiselt on nad agressiivsed ja ropendavad ropult. Skorpion petab oma kaasat ja tõmbab vee peale ka oma bossile. Veab alt, kus vähegi võimalik ja togib jalaga naabri kassi ja lapsi. Kes ütleb, et Skorpion on armastusväärne, valetab. Abiellumine on tema jaoks sama põnev, kui uue auto hankimine.

Lemmikfraas: „Mine persse!

Moto: Lahutamine meeldib mulle sama palju, kui šoppamine.

Armastus: Ta praalib et on seksis kõva tegija, kuna saab alati esimesena.

Töö: Vallavanem, minister või suurkorporatsiooni juht, kelle arvates on tee võimule  sillutatud õigete abieludega.  

Soovitus jaanipäevaks: Hoiatus! Traditsiooniline jaanipäev võib kahjustada sinu tervist! Poe põhku enne, kui naabrid jõuavad lõkke süüdata.

AMBUR

Amburist sa head elukaaslast ei saa juhul, kui sul õigeid jooksutosse pole. Ambur jookseb kogu aeg, paneb plehku ka probleemide eest nagu väle jänes. Jätab asjad teiste teha ja silkab ise kiirelt ümber nurga. Vaataku lollid ise, kuidas hakkama saavad. Amburid lendavad elus ringi justkui peata kanad ja lõpuks viivad lennuvõimetud tiivad neid imeväel  mõnusasse töökohta või suhtesse, tegemata ise selle jaoks suurt sittagi. Sellepärast käivad nad nii mõnelegi kamraadile närvidele.

Lemmikfraas: „Ohoo, võitsin Bingo Lotos!“

Moto: Hea kujutlusvõime on hädavajalik, sest kunagi ei või teada, millal seda tarvis võib minna.

Armastusest: Ärgates meeldib mulle tunda enda kõrval uut naist, see tunne on magusam kui tiramisù.  

Töö: Sibi, kontorirott, mupo-vend. Küll tuuleke paadikest lükkab.

Auto: Oleneb lotovõidust.

Jaanipäevasoovitus: Kogemused on nagu kamm, mille elu sulle kingib, kui oled kiilaks jäänud. Mine jaaniõhtul sügavale laande, viska suure kuuse alla pikali, veeda seal öö ja kui hommikuks veel nahk luudel, siis oled mees, kes võib endale kolmandat armukest lubada.  

KALJUKITS

Kaljukitse ei vihka keegi, sest tema teeb kogu aeg omaette tööd justkui pommivarjendis, kaugel maailma kisast ja kärast. Ainult kitsepoisi kaasa on pidevalt rahuldamata ja vihane. Kits ei pane seda tähelegi, kui pool kodu, lapsed ja abikaasa nelja tuule poole on lennanud. Kõll käib alles siis, kui pangalaen ja liising tahavad maksmist ja ühtegi puhast püksipaari polegi enam kapist võtta.

Lemmikfraas: „Kas siin peab baaridaamile ka tippi jätma?“

Moto: Kui elu viskab sulle sidruni, tee sellest limonaadi.

Armastusest: Iseendaga armatsedes ei pea sa kunagi valetama, et selg valutab.

Töö: Tuumafüüsik, professor, õpetaja.

Auto: Piisavalt šikk Jaguar, aga mitte sellest kallimast otsast.

Jaanipäevasoovitus: Õnnelikud inimesed pole kunagi väga targad. Mine mõnele küla jaanitulele, võtta lonks konjakit (mitte väga kallist) ja koperda lõkkesse. Linalakast kaitseingel tõttab appi justkui imeväel.  

VEEVALAJA

Veevalaja on loll. Ta ei saa tavaliselt mitte kui millelegi pihta ja kõnnib ainult teistel sabas nagu viimane tüütus. Ta on valmis kas või kosest alla hüppama, kui keegi seda paluks. Veevalaja kujutab ette, et on Einstein, kellel ainult pisut kiiva kisub. Tegelikult on tema  tegudel katastroofi laadsed tagajärjed. Õnneks jõuab keegi alati viimasel hetkel appi. Tavaliselt on see Kaljukits.

Lemmikfraas: „Sorry, ma ei pannud tähele…“

Moto: Sa ei saa takistada õnnetuslinnu lendu üle oma pea, aga saad takistada teda sinna pesa punumast.

Armastusest: Õudne, ma pean oma naisega seksima kuni surmani!

Töö: Selle valib kaasa.

Auto: Pole.

Soovitus jaanipäevaks: Parim aeg sõprade leidmiseks on enne seda, kui sul peaks neid päriselt vaja minema. Võta kaasa kaks ämbritäit vett ja mine jaanitulele. Kui noored hakkavad üle lõkke hüppama, lajata neile kaela sahmakas vett.

KALAD

Kalad on tavaliselt roolijoodikud, narkomaanid või töötud. Sellest hoolimata esitavad nad kuni lõpuni rolli edukast ja sotsiaalsest inimesest, samas kui on ise tegelikult juba 13 aastat elupäevade lõpetamise plaane haudunud. Kalasid õnneks armastatakse, sest nemad mõtlevad alati välja lõbusaid mänge ja tegevusi. Tavaliselt on neil taskus mängukaardipakk, ainult et nad tõmbavad selle taskust välja alles siis, kui sõbrad on juba kodu poole teel. Tavaliselt märkavad Kalad alles kolme tunni pärast, et pidu on läbi. Masenduse põhjuseks, mis ajab neid jooma, on ka järelpeost ilmajäämine.

Lemmikfraas: „Siit saab!“ või „Kus on afterparty?“

Moto: Kõiki reegleid järgides jääd ilma kogu lõbust.

Armastusest: Armastus ei ole mitte lihtsalt pime, vaid ka vaimne kannatuste rada.

Töö: Pole

Auto: Jalgratas või võrr

Jaanipäevasoovitus: Sõprus elab üle peaaegu kõik ning võib õilmitseda ka väheviljakal pinnasel. Kuid selleks, et sõprus täielikult ära ei kuivaks, on vaja meile ja telefonikõnesid ning vahel ka pisikesi valgeid kingitusi. Peale jaanilõkke kustumist paki tuhk väikestesse kilekottidesse ja saada need kirjaümbrikutes sõpradele mälestuseks.    

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles