Võsapets: kirikumehe petukahtlus ja Liis Lassi invaliidiluba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsa Peeter.
Võsa Peeter. Foto: Kanal2

Peeter Võsa aitas Aardla 136 korteriühistu nukraid elanikke, kes said ühistu esimehelt hiigelsuuri arveid, mis nende hinnangul olid ebaausalt suured.

Võsapets ajas taga korteriühistu esimeest Taavi Palmi, kes on ühtlasi Puka koguduse õpetaja. Samas kirikusulane ei tahtnud vaidlust Võsareporteriga arutada, peitis end kirikuruumidesse ning eelistas vastust anda kohtu ees. Ehk probleem jäi lahenduseta õhku. Kirikuõpetaja proua läks Võsapetsi peale pahaseks, lõi tal mikrofoni käest ning ajas teda kiriku eest minema. Õpetaja aga peitis end Peetri eest autosse ja ei soovinud kommentaare anda.

Vaata toimunut siit.

Hiljem käis Peeter Kuusalu vallas Suurpea elanike veeprobleeme lahendamas. Ligi 200 elanikku oli kaks nädalat olnud ilma veeta ning inimesed kurtsid oma niru elu üle. Inimesed pidid kauge maa tagant mere ääres pesu pesemas käima.

Kuusalu Soojuse esindaja sõnul ehitatakse uus veetrass ning probleem lahendatakse.

Kolmanda juhtumina käis Peeter Tallinnast Vesivärava 13 juures, kus leiti kassilaip. Lapsed rääkisid Peetrile, et üks naine loopis kasse puutükkidega ning tappis kassi. Laste arvates oli ta purjus.

Einar Laigna Loomakaitse seltsist kommenteeris, et taoliselt käituvad inimesed väärivad ise sarnast kohtlemist.

Võsa Peeter koputas naabermaja aknale ja leidiski sealt punapäise Marina, keda ta süüdistas kassi tapmises. Poisid kinnitasid, et see naine ikkagi tappis kassi.

Neljanda loona otsis Peeter Võsa Liis Lassi, kes oli saanud invaliidiloa oma elukaaslase Elmari autole, mis võimaldab parkida ilma parkimisloata. Peeter helistas Liis Lassile ja küsis kas ta on haige. Liis kinnitas, et ta on terve ja tal pole invaliidsusgruppi. Liis kinnitas, et see luba oli vajalik invaliidi transportimiseks, mitte tema jaoks.

Vaata Liis Lassi saatelõiku siit.

Lõpuks leidis Pets ühe onkli, kes urineeris telemaja juures keset linna vastu puud. Tundmatu mees põgenes ilma kommentaarideta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles