Endine lauatennisist: olümpia on ka seksipidu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine lauatennisist: olümpia on ka seksipidu
Endine lauatennisist: olümpia on ka seksipidu Foto: AFP / Scanpix

Briti endise lauatennisisti Matthew Syedi sõnul on olümpiamängud ka seksipidu.

Kahtedel olümpiamängudel osalenud sportlase ja Pekingis spordireporterina tegutseva Syedi kinnitusel algab seksimaraton niipea, kui sportlastel võistlused lõppevad ja pinge alaneb, kirjutab The Times.

«Olümpiaküla on täis inimesi, kes ei suuda pärast pinge langust ennast tagasi hoida. Nende kehakeemia on viidud sellisesse punkti, kus organism lausa nõuab seksi,» sõnas Syed.

Syedi sõnul on tema varasemad kogemused näidanud, et kui võistlused on läbi ründavad sportlased üksteist nagu ninjad või samuraid.

Syedi arvates on ujujad kõige seksihimulisemad. Endise sportlase sõnul võib sportlaste seksihimu selgitada sellega, et pika ettevalmistusperioodi jooksul  on nad pühendunud ainult treenimisele.

«Kui sooritus või etteaste on tehtud, andutakse hedonistlikele lõbudele. Asjale aitab kaasa ka see, et kodust ollakse tuhandete kilomeetrite kaugusel. Lisaks on suur hulk sportlasi noored, vabad ja vallalised,» lausus inglane.

Ta jätkas, et olümpial kehtib muusikute seast pärit mantra «mis juhtub tuuril, jääb tuurile».

Syed on enda sõnul Pekingis tähele pannud, et naissportlasi tõmbab eelkõige medaleid võitnud meessportlaste poole. Meessportlastele ei lähe niivõrd naiste medalid korda, vaid välimus.

«Meessportlased ei eelista liiga musklites ja selle tõttu natuke meheliku välimusega naisi,» selgitas endine tippsportlane.

Syedi sõnul ei pruugi kõik Pekingi olümpial osalevad sportlased seksi otsida, kuid suur osa nendest kindlasti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles