Võimlemispeo piletite võitjad selgunud! Vaata kähku, kas sina võitsid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu tuhat võimlemispeol osalejat liiguvad laupäeva pärastlõunal läbi kesklinna.
Mitu tuhat võimlemispeol osalejat liiguvad laupäeva pärastlõunal läbi kesklinna. Foto: Artur Sadovski

Tänases kiires lugejamängus võitsid kaks piletit homsele suurele võimlemispeole «Pidu läheb käima» järgmised Elu24 lugejad. Kallid võitjad, vaadake oma meili! Seal on seletus, kuidas oma võidupiletid kätte saate. Võitjatele ja kõigile teistele kaunist suvepäeva ja lugege ikka Elu24. Elu võidab!


Kristjan Külm
Mina tahaksin seda piletit võita, kuna minu Muska tantsib seal ja ma ei ole veel suutnud piletit organiseerida endale:P Ja loomulikult oleks see ka mõnus algus puhkusele!! Ja juba see on piletit väärt, et ma selle lugejamängu nii viimsel minutil avastasin:)

Tarmo Luts
Soovin sellest peost osavõtta, et saaks oma tulevasele abikaasale kena päev kinkida.

Rebecca Rebane
Meie sooviks võita võimlemispeole 2 piletit sest meie sõber esineb seal. Ta pole tavaline sõber ta on aadlisoost pärit. Ta elab muidu Hiiumaal kus ta on kohaliku küla kuningas. Kahjuks juhtus tal nädal aega enne võimlemispeo treeningute algust üks kohutav intsident. Nimelt kadus ära tema kass Luisu-Tuisu 14. Meie pidime tema heade sõpradena tulema Tabiverest ja otsima tema kassi ülesse. See õnnestus, kuna me levitasime plakateid kadunud kassikohta. Suutsime kassi leida järgmise päeva jooksul. Meie sõber oli väga õnnelik ja ta kutsus meid tänutäheks võimlemispeole talle kaasa elama. Me olime nii meelitatud tema kutsest.
Kuid kahjuks me pole nii väga jõukad, et suudaks endale lubada võimlemispeo pileteid. Kuna Tabivere on Tallinnast niivõrd kaugel , siis meil ei jääks üldsegi raha piletitele. Seega oleksime väga tänulikud kui kingiksite meile tasuta pääsmed. Tänu sellele saaksime muuta oma kohalolekuga sõbra meele palju rõõmsamaks.

Piret Saar
Miks mina: Käisin eile Piletilevis antud ürituse kohta piletiinfot uurimas. Kui selgus, et nii päevase kui õhtuse kontserdi piletihinnad algavad 225 EEK'st, pidasin üritus liiga kalliks. Kuid üritus tundub vahva, ja tasuta piletite üle oleksin väga rõõmus (:

Annemari Pao
sooviksin võita pileti 3. juulil toimuvale võimlemispeole, sest minu parim sõbranna esineb seal ning päris nõme oleks jätta minemata. Endal meeldib ka vahel võimlemisega tegeleda. meeldib ka vahel võimlemisega tegeleda. Kahjuks olen täiesti pankrotis. Tegu on Eesti mastaabis ainulaadse üritusega ja kahju oleks sellest ilma jääda.

Karin Vaarpuu
Tahan piletit võita sellepärast et mul oli eile sünnipäev ja ma ei saanud ühtegi kingitust ja ma pole kunagi sellisel üritusel käinud:)

Stevelin Jaanila
sooviksin väga võtta võimlemispeost osa seetõttu, et ise sel aastal ei osale. Olen käinud 2 tantsupeol (noorte tantsupidu ja eelmine aasta üldtantsupidu) ning ka ühel võimlemispeal ning oleks NIII tore see aasta istuda publiku seas ja vaadata millega minu kunagised kaasvõitlejad seekord on hakkama saanud. Tean, kui raske on sellise kuumusega mitmeid päevi pikki tunde harjutada ja kui hea on tunne esineda. Ning oleks tore, kui need kaks piletit võidaksin just MINA. Oma kaaslaseks võtaksin oma elukaaslase, kelle tahaksin ka lõpuks selle maailmaga tuttavaks teha, kuna tema pole kahjuks tantsu-ja võimlemispidusid vaatamas saanud käia. Hoian igatahes pöidlaid pihus, sest soov võimlemispeole minna on tohutu!

Kristi Kirs
Peaksin võitma piletid kuna mu 6 aastane tirts Maribel on väga suur The Suni ja tantsu fänn ja ta räägib mulle juba aammu, et ta tahaks sinna hirmsasti minna.Aga kahjuks ei võimalada emme resurss 2 piletit ostma ja üksi ju 6 aastast ei saada:( Seega loodan väga ,et täidate Maribeli suure unistuse!

Anni Rada
Ma tahaksin neid kahte piletit võita selle pärast, et
1. mu sõber tantsib seal
2. olen ise tantsinud 10 aastat, aga sinna minemiseks võimalust ei saanud, kuigi oleksin väga tahtnud
3. tantsupeol osalemine ja selle vaatamine on olnud väga super kogemus ja ma arvan et ka see on ja isegi parem veel :)

Mervi Kala
Tahan võita pileteid sellepärast, et olen Tanel Padar & The Sun fänn ja osalesin ka paar aastat tagasi tantsupeol. See aasta tahaks neile kaasa elada!

Egon Valge
Lihtsalt tahaks väga näha seda etendust aga hetkel ei saa seda endale lubada ... usun, et see saab olema väga effektne ettevõtmine ...

Helena Eharand
Pileteid sooviksin võita, sest mu vanaemal on tulekul sünnipäev ja ta on alati hinnanud rahvapidusi. Tahaksin talle kinkida piletid, sest ta hindaks neid väga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles