Marta Vaarik jäi lavakast välja, isa ütleb: no mis uudis see on?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Vaarik
Marta Vaarik Foto: Karli Saul

Pingelisemast pingelisemale pürgimisele Eesti Muusikaakadeemia lavakunstikooli näitlejaaerialale on joon alla tõmmatud. Marta Vaarik ei saanud jälle sisse.

Esimest korda tahtis Andrus Vaariku tütar Marta Vaarik lavakas näitlejaks õppida kaks aastat tagasi, sisse ta ei saanud. Kuna lavakas võtab uusi tudengeid vastu ainult iga kahe aasta tagant, avanes Martal uus võimalus alles tänavu suvel, kahjuks jäi õnnestumine tulemata ka nüüd, kuigi eelvoorud läbis neiu mängleva kergusega.

Kuna Martat ennast kommentaari saamiseks ei õnnestu tabada, võtame kõne Andrus Vaarikule.

 

Härra Vaarik, mida isa süda ütleb, Martal ei õnnestunud lavakasse saada?

Oi, mina ei viitsi seda küll kommneteerima hakata! (taustahäälte järgi tundub, et härra Vaarik võtab parasjagu värskes õhus einet, kuulda on matsutamist ja tuule puhumist)

 

See jätab Teid ükskõikseks?

Ei, mis asja ma kommenteerin?.. Mis see... Noh, jumal... Mis uudis see nüüd õieti on? Okei (naerab ja katkestab kõne)

 

Veel eelvoorude ajal ütles Marta Elu 24le, et juhul, kui ta ei ei peaks lavakasse saama, läheb ta õppima Oxfordi ülikooli Inglismaal, kus teda juba oodatakse.

«Ma loodan, et saan sisse, kui ei saa, siis tähendab, et ei pidanud saama,» ütles Marta mai algul.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles