Naha – ja kotidisainer Kadri Kruus pidas uues stuudios moekate külaliste saatel soolaleivapeo

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 17. juunil pidas naha – ja kotidisainer Kadri Kruus enda uues ja hubases stuudios kireva ja moeka seltskonna saatel soolaleivapidu.

Naha- ja kotidisainer kinnitab, et praegune stuudio jääb püsivaks ning pikaaegaseks. “Stuudio on ühtlasi ka showroom, kus on võimalik tutvuda nii nahanäidistega kui ka juba valminud mudelitega,” julgustab Kadri Kruus stuudiot külastama. Kevadsuvised neutraalsetes ja heledates toonides mudelid, mida stuudios esitletakse, on sobilikud kandmiseks nii argipäeval kui ka suvistel kohvikuõhtutel ja vabal ajal. Mahukas unisex kott Otto on ideaalne kaaslane nii igapäevaseks kiire elutempoga ja aktiivse eluviisiga mehele/naisele, samuti perfektne valik reisimiseks.

Meeleolukat ning naiselikku muusikavalikut pakkus peokülalistele DJ Liisi Voolaid.

Kehakinnitus eest hoolitses Oskari Lihatööstus ning grillgurmeele lisasid maitset Tarapica veinid. Suvetunnet tekitasid Froosh värskendavad smuutid, Fresita vahuvein, Magnumi erimaitselised jäätised ning minimuffinid Maitsvatelt Muffinitelt. Soolaleivalistele jagatud kinkekottidesse andsid üllatusi Maybelline, Fresita ja Kadri Kruusi stuudio.

Kadri Kruus on rahvusvahelist tunnustust leidnud naha-  ja  kotidisainer, keda inspireerib eelkõige materjal, milles ta oma töid teostab – nahk, kui väga vastuoluline ja hinnaline materjal. Tema loomingus kohtuvad kaasaegne funktsionaalne disain ning vanad käsitöötraditsioonid.

Kadri Kruusi uus stuudio/showroom asub aadressil Tartu mnt 80K.

Vaata ka kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles