Taylor «libahunt» Lautner elab kaksikelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Lautner
Taylor Lautner Foto: Scampix

Vaatamata kopsakale sissetulekule elab 18aastane «Videviku»-filmisaaga täht endiselt vanemate juures, sest see annab talle võimaluse varjuda filmitaeva tähesära eest.

Muru eest hoolitsemine, prügiämbri väljaviimine ja nõudepesu kuulub filmis libahundi rollis üles astuva Lautneri argipäeva, kirjutab news.com.au. Kui näitlejal tuleb töö pärast kodunt eemal olla, tuleb tal naastes askeldada n-ö puudutud aja võrra rohkem, ütleb ta naljaga pooleks. Kodustest töödest vabastamist ei pea õigeks siiski ei noormehe vanemad ega ka ta ise.

Lautnerile oma sõnul selline elustiil sobib, selgus noormehe intervjuust «The Today Show`le». Nii saab ta elada justkui kaht erinevat elu: üks kõik see, mis kaasneb näitlemise ja kuulsusega, teine aga, sisaldades ka elamist vanematekodus, imiteerib olukorda «justkui midagi poleks juhtunud ja kõik on nii nagu vanasti».

Vaat kus leidlik noormees, hoida stressitaset all ja jalgu maas tagaõuel muru niites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles