Parim baarman Sigrid Sarv esindab Eestit rahvusvahelisel brändivõistlusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim baarman Sigrid Sarv esindab Eestit rahvusvahelisel brändivõistlusel
Parim baarman Sigrid Sarv esindab Eestit rahvusvahelisel brändivõistlusel Foto: promo

Eestlanna Sigrid Sarv on välja valitud 44 parima baarmani hulka ja esindab Eestit rahvusvahelisel brändivõistlusel nimega Heering Sling Award 2014.

Mis on selle võistluse eesmärk?

Sigrid sarv: Eesmärgiks on leiutada uus ülemaailmne kokteil, mis on tuletatud väga kuulsast klassikalisest kokteilist nimega Singapore Sling.

Eelvoorudest võttis osa üle 50 eri riigi, millest pääses veerandfinaali 44 parimat - sellel korral ka Eesti. Nüüd valitakse välja 15 parimat riiki, kes pääsevad edasi poolfinaali 21. juulil Londonis.

Edasipääsemiseks on vaja oma kokteili tutvustada inimestele ja rahva hääli koguda, samas hindab seda ka kuueliikmeline žürii koos tuntud kuulsate kokteilimeistritega.

Kui 15 poolfinalisti on välja valitud, siis viis parimat pääsevad edasi finaali, mis toimub 7. oktoobril Berliinis.


Teemaga saab lähemalt tutvuda:

www.facebook.com/HeeringSlingAward

www.heering.com

www.facebook.com/HeeringLiqueur

O´polo Sling kokteili koduleht www.facebook.com/opolosling

Ja et inimesed saaksid hääletamisele hoogu juurde anda, siis tuleks minna  ürituse ametlikule Facebooki lehele SIIN ja üles leida kokteilipilt koos jutuga, mida tuleks like`da.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles