Michael Jacksoni koreograafide poolt lavastatud «The Ultimate Thriller» jõuab talvel Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jacksoni koreograafide poolt lavastatud “The Ultimate Thriller” jõuab talvel Eestisse
Michael Jacksoni koreograafide poolt lavastatud “The Ultimate Thriller” jõuab talvel Eestisse Foto: promo

Autentseim Michael Jaksoni loomingu muusikaline lavastus jõuab ainult ühel õhtul, 19. detsembril Saku Suurhalli lavale. “The Ultimate Thriller” on loodud Michael Jacksoni maailmaturneede Bad ja Dangerous parimatest etteastetest popiidoli kauaaegsete lavapartnerite ja koreograafide poolt.

Michael Jacksoni koreograaf LaVelle Smith ja lähim tantsija Mick Thompson on lavastanud üle kahetunnise live show, mille iga liigutus on originaali täpne koopia. Mõlemad mehed astuvad ka ise lavale. LaVelle Smith on maailma üks hinnatuimaid tantsuseadjaid, kes on koostööd teinud The Rolling Stonesi, En Vogue, Janet Jacksoni, Beyonce ja teiste suurnimedega. Smith on võitnud parima koreograafia katekoorias viiel korral MTV Music Awardsi.

Laval on lisaks tantsijatele veel täiskooseisus bänd ja Michael Jacksoni rollis nii laulja kui show staarina astub üles paljukiidetud Fabio Morda – itaalia soost tantsija, kes on üle kümne aasta esinenud Jacksoni lavateisikuna.

Neljas aasta üle maailma tuuritav “The Ultimate Thriller” A Tribute to Michael Jackson on kriitikute ja fännide poolt esile tõstetud kui parim popikooni muusikaline kummardus.

Nii heli-, valgus-, kui lavaefektid tulevad kaasa täisproduktsiooniga USAst.

Tallinna show kogu helipoole eest vastutab Michael Prince, kes on üle kahekümmne aasta olnud Jacksoni helidirektor. Prince on vastutanud nii Jacksoni albumite kui live kontsertide helitöötluse eest.

Showl saab näha Michael Jacksoni kullavaramusse kuulvaid etteasteid nagu “Billy Jean”, Black or White”, Man in the Mirror”, “Thriller” jpt.

“The Ultimate Thriller” etenduse piletid tulevad müügile kõigis Piletilevi müügipunktides 19. juunil kell 10. Sooduspiletid hinnaga alates 29 eurost on saadaval piiratud koguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles