10 jahmatavat paljastust Michael Jacksoni salaelu kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: Reuters

Michael Jacksoni endised ihukaitsjad avaldasid popikuninga elust rääkiva avameelse raamatu «Remember The Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days».

Raamatu autorid Bill Whitfield ja Javon Beard rõhutavad, et neil polnud kavas Jacksoni mälestust mingil moel mustata, kuid samas avaldasid nad muusiku kohta üsna jahmatavaid väiteid.

Kõmublogija Perez Hilton valis välja kümme kõige šokeerivamat paljastust.

- Michael oli enamikust oma perest võõrdunud, sealhulgas õest Janet Jacksonist. Janet oli sunnitud teda vaatamas käima, kuid Michael enamasti keeldus sellest.

- Michaeli turvamehed olid hambuni relvastatud. Neil olid väidetavalt kaasas poolautomaatsed pikendatud salvedega Glock püstolid, elektrišokirelvad, MP5 automaatrelvad, militaarstiilis AR15-d, pumppüssid ja ligi 3000 kuuli. 

- Michaelil oli salaafäär kahe naisega, kellega ta ameles oma limusiinis.

- Talle meeldis väga lugeda ja ta kuulas tihtipeale Inglise klassikalist muusikat.

- Michaeli kinnisideeks oli tema välimus. Ta jäi pidevalt kohtumistele hiljaks, sest ta leidis enda juures midagi, mis vajas kohendamist. Ta veetis stilistiga mõnikord kolm tundi, et olla kindel oma väljanägemise täiuslikkuses.

- Laste haridus oli tema jaoks kõige tähtsam. Michaeli kolme last koolitas eraõpetaja, kuid lapsed pidid siiski kandma koolivorme. Kool algas täpselt kell kaheksa hommikul toas, mis oli muudetud klassiruumiks. Michael vestles iga nädal õpetajatega oma laste arengust ja aitas alati lapsi ülesannete tegemisel.

- Michael pesi oma pesu ise. Ükskord sai pesupulber otsa ja ta palus oma majapidajal poodi minna ja seda juurde osta, et ta saaks laste riided ära pesta.

- Prince, Paris ja Blanket kandsid maske mitte selleks, et Michael kartis pisikuid, vaid selleks, et lapsed saaksid jääda anonüümseks. Ta soovis, et neil oleks normaalne lapsepõlv, kui nad ilma temata välja lähevad. Lapsed kandsid maske ainult siis, kui Michael oli nendega.

- Michael korraldas lastele suurejoonelisi sünnipäevapidusid. Kahjuks olid seal ainsateks lasteks nemad ise, sest neil polnud lapsepõlves sõpru.

- Kuigi Michael kasvas üles jehoova tunnistajana, pidas ta jõuludest väga lugu. Ühel aastal ostis Michael lastele 10 000 dollari eest kingitusi. Ta lasi need ära pakkida ja jõuluhommikul kuuse alla seada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles