Rokkiv Eesti ansambel Epoche avaldas EP

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epoche
Epoche Foto: promo

Popi ja elektroonikaga segatud rokkbänd Epoche avaldas EP. Värske plaat, mis kannab nime «Heroine» on alates tänasest saadaval Spotify-s, iTunes Store-sis ning enamus teistes digitaalsel kujul muusikat levitavates keskkondades. Õige pea on EP kättesaadav ka füüsilisel kujul valitud plaadipoodidest.

Epoche lühialbumil kõlavad palad «Antimatter», «Void», «Hope to live another day» ja «Noose», millest viimane nägi ilmavalgust singlina juba maikuus, ning mis võeti hästi vastu nii kodukamaral kui ka väljaspool piire.

«See EP tähistab Epoche ja ka minu isikliku loomingu ühe ajajärgu lõppu ning uue algust. Nendes mitmetes aastates on olnud žanriliselt tonnide viisi tugevamat rokki. See aeg on olnud pikk õppeprotsess, mis oli vaja nüüd kokku tõmmata, et saaks edasi liikuda ja uusi muusikalisi territooriume avastada,» sõnas bändi lauljatar.

«Heroine» EP valmimise nimel tegutsesid koostöös Epoche nime all kitarrist Margus Kaare, bassist Hando Jaksi, laulja Kai Anni, trummar Kristjan Oden ja klahvimängija Margus Tammela.

Bändi on võimalus näha 16. augustil, Haapsalus, festivalil Rock Nektar.

Vaata ka bändi kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles