Video: korsetifänn pigistas piha kokku, et välja näha nagu Jessica Rabbit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaapanis elav austraallanna teeb kõik, et oma piht võimalikult peenikeseks saada.

25-aastane Penny Brown kannab korsetti 23 tundi päevas ja tema keskkoht on kahanenud  96 sentimeetrilt 58 sentimeetrile, vahendab Barcroft TV.

«Mul on alati olnud peenike piht, laiad puusad ja suured rinnad, kuid olen ka sellise suhtumisega, et kõik või mitte midagi,» ütles Penny. «Tahtsin enda figuuri teha ekstreemsemaks, dramaatilisemaks ja rabavamaks.»

Penny alustas korsetikandmist kahe aasta eest, sest ta soovib välja näha nagu filmitegelane Jessica Rabbit.

«Minu arvates on Jessica Rabbit erakordselt seksikas ja tema karakteris on tõeline võim ja jõud. Olen lapsest peale tahtnud seda jäljendada. Juba viieaastaselt mõtlesin rinnaimplantaatide peale,» seletas ta.

Penny pani korseti esimest korda selga 2012. aasta veebruaris, et oma sõjavälasest abikaasale mõned seksikad pildid saata. 

Pennyle hakkas aga korsetikandmine väga meeldima ja ta võrdleb seda tunnet püsiva kallistusega. Esimesel neljal kuul võttis ta korseti seljast vaid duši alla minekuks. 

Penny tunnistab, et see polnud kerge. «Loomulikult oli see alguses raske. Korsett pole mingi võlurelv, mis su piha paari kuuga peenikeseks teeb. See nõudis väga suurt tööd ja pühendmust.»

Penny pidi muutma oma söömisharjumusi. Ta saab korraga süüa väikese koguse ja ta tarbib rohkem vedelikke, näiteks smuutisid. Vürtsistest toitudest pidi ta loobuma, sest korsetti kandes tekitab see hirmsa kõhuvalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles