Kas Kristjan Jõekaldast saab täna Peitusemeister?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Peitusemeistrid", külas on Kristjan Jõekalda
"Peitusemeistrid", külas on Kristjan Jõekalda Foto: Kanal 2

Täna, kohe pärast “Suvereporterit” kell 21 jõuab Kanal 2 ekraanile lõbus suvine koguperemäng “Peitusemeistrid”. Tänaseks otsijaks on Eesti parim saatejuht Kristjan Jõekalda, kellel on rääkida põnev lugu kummitusmajast, kuhu ta end kord koos sõpradega peitis. Täna poeb peitu perekond Horeb.

Tänases saates hakkab eramajas elavat perekond Horebit otsima armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda. Perekond Horeb koosneb emast, isast ja kahest tütrest. Kuna pereisa sõitis komandeeringusse on tema koha peitusemänguks sisse võtnud pereema õemees koos oma tütrega.

“Mulle meeldib väga peitusemäng. Ma peidan ennast kõigi ja kõige eest, aga nad leiavad mind alati üles,” räägib Kristjan enne tänast ülesannet ning lisab lustaka loo oma nooruspõlvest ja kummitusmajast, kuhu ta end koos sõpradega kord peitis.

“Peitusemeistrid” on suvine kaasahaarav peitusemäng, mis tuleb sõna otseses mõttes teile koju kätte. Igas saates proovib üks tuntud inimene 30 minuti jooksul tema eest peitu pugenud pere üles leida. Otsijat ootavad lõbusad lõksud ja trikiga peidukad. Peitjad võivad võita 500 eurot ja lisaks ka suure Philipsi nutiteleri.

Kui oled lõbus ja mänguhimuline, siis registreeru koos oma perega saatesse aadressil peitus@kanal2.ee. Võistkonnas peab olema 4-6 liiget, neist vähemalt kaks täiskasvanut. Lisaks oma perele võivad mängus kaasa lüüa ka sugulased, naabrid jne. Laste vanus peab olema vähemalt 5 aastat.

Kodumaisest naljasarjast “Parim enne” tuntud näitleja Mart Toome juhitud kaasahaarav suvemäng “Peitusemeistrid” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21, kohe pärast “Suvereporterit”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles