Vallatud Vestid avaldasid värske ja suvise singli, mis on mõnusaks vahelduseks teistele suvehittidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laval on Vallatud vestid
Laval on Vallatud vestid Foto: Jelena Rudi

Täna avalikkustas oma uusima, järjekorras kolmanda singli kooslus Tanel Padar, Ott Lepland ja Jalmar Vabarna ehk Vallatud Vestid.

“Seda oleme varem ka öelnud, et tegelikult eksperimentaalse ning pigem ühekordse projektina mõeldud ettevõtmine on saanud tiibadesse erakordselt suure tuule, mida tõestavad jätkuv publikuhuvi, kaks täispikka albumit ning nüüd järjekordne täiesti uus lugu,” räägib loo “Värvid” muusika autor Tanel Padar. 

“"Värvid" on suvelugu, millele kirjutas väga suvised ja muhedad sõnad Jaan Pehk ning kus kohtuvad meri, päike, vikerkaar, suvine kerge vihm ja muu, mis suve juurde kuulub,” ütleb Ott Lepland ning lisab, et loodetavasti on lugu selline, mis mõnusaks vahelduseks teistele suvistele lugudele, mis algavad ei tea kus ning lõppevad ei tea millal.

Vallatute Vestide kolmas liige Jalmar Vabarna sõnul ootab Veste ees tegus ja töökas suvi: “Eelmisel nädalavahetusel antud kaks väljamüüdud kontserti Käsmus näitasid, et Vestid on rahval niiöelda seljas. Kontserte on meil suveks planeeritud veel ning kindlasti saab nendel kõigil kõlama nii uus lugu Värvid, kui ka palju muud ootamatut ja huvitavat."

Järgmine võimalus Vallatuid Veste kuulata on juba 23. juunil Nõmme Spordikeskuses, kus astutakse üles Üle Linna Jaanitule raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles