Algkoosseisus Kuldne Trio tähistab oma 40. juubelit tuuriga LAIP ON LAIP

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kuldne Trio" saab saates "Täna õhtul..." Seewaldi nimel üle Eesti rahvaarsti aunimetuse!
"Kuldne Trio" saab saates "Täna õhtul..." Seewaldi nimel üle Eesti rahvaarsti aunimetuse! Foto: ETV

Kuldne Trio tähistab oma 40. juubelit üle-eestilise tuuriga LAIP ON LAIP, mis kinnitab, et vanusest hoolimata on neil huumorimeel veel säilinud.

Esitamisele tuleb üle 30 hiti kullafondist ja 2 uut lugu "Ei, ei, ei" ja "Tule eila meile", mille videod on varsti nähtaval Youtube'is.

Kavalehel on kirjas kõigi lugude sõnad, mis aitavad rahval oma lemmikutega kaasa laulda. Esmakordselt kõlavad elavas ettekandes legendaarseks saanud „Laip on laip“ ja „Kes ei tööta, see ei söö“, mis kunagi tehti ainult televisiooni jaoks ja kontserditel pole neid kunagi esitatud.

Üle pika aja mängitakse jälle algkoosseisus: Mihkel Smeljanski, Jüri Vlassov ja Vello Toomemets, saatebändiks on uus ansambel E-Retro: Sulliwan, Mait Paldra, Kersti Kuusk ja Jaanus Tüli.

Külalisteks on tõusvad tähed Brigita Murutar ja Maia Vahtramäe, tantsivad Aeroobikakuningannad Katrin ja Kaisa. Õhtut juhib Henrik Normann, õnnitlema tulevad Jaak Joala, Siiri Sisask, Juhan Parts, Angela Merkel ja Trio eksliikmed Mati Murumaa, Peeter Oja, Sepo Seeman.

11.07 PAIDE VALLIMÄGI

13.07 RAKVERE LAULULAVA

14.07 TOILA LAULULAVA

15.07 VILJANDI LAULULAVA

16.07 ELVA LAULULAVA

17.07 HAAPSALU PIISKOPILINNUS

18.07 KEILA LAULULAVA

19.07 KURESSAARE LOSSIHOOV

21.07 TARTU LAULULAVA

22.07 PÄRNU VALLIKÄÄR

23.07 VÕRU KANDLE AED

24.07 TALLINN A LE COQ ARENA

Algus kell 20

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles